ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιορτή των παιδιών της Άνοιξης για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Το πρωινό της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η γιορτή που διοργάνωσε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ ¨Τα Παιδιά της Άνοιξης¨ , για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ την 3η Δεκεμβρίου.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον προαύλιο χώρο του κέντρου και αφού απόλαυσε την παράσταση παντομίμας που παρουσίασαν παιδιά του Κέντρου και τους χορούς από το Μορφωτικό Σύλλογο Κορυφής, δοκίμασε ζεστούς λαχταριστούς λουκουμάδες με σοκολάτα αλλά και άλλα εδέσματα και γλυκά που δημιούργησαν τα μέλη του Κέντρου παρασκευασμένα σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος ποιότητας HACCP που εγκαταστάθηκε μόλις πριν λίγο καιρό.

Οι 12 θεματικοί πίνακες με αναφορά στο ποδήλατο οι οποίοι κοσμούν το συλλεκτικό Ημερολόγιο του 2018 του Κέντρου ήσαν εξαιρετικοί κατά γενική ομολογία ενώ επίσης, οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μπουν μέσα στο φορητό πλανητάριο που υπήρχε στις εγκαταστάσεις – συγκεκριμένα στο γυμναστήριο του Κέντρου και να κάνουν ένα πολύ επιμορφωτικό ταξίδι στο διάστημα!!!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, υπήρξε η βράβευση της συμβουλευτικής εταιρείας αγροδιατροφικού τομέα ESTIA LAB I.K.E. για την δημιουργία του συστήματος ποιότητας HACCP για παρασκευή βρώσιμων προϊόντων προς πώληση που είναι και το μοναδικό ολοκληρωμένο στην Ελλάδα σε σύλλογο ΑμεΑ (!), ενώ στη συνέχεια ο κόσμος διασκέδασε, τραγούδησε και χόρεψε με τραγούδια από την ορχήστρα του Γιάννη Μακεδόνα.

 

Απάντηση