ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Παύλος Λιότσιος χάλκινος ολυμπιονίκης  στην κατηγορία των ατόμων με βαρηκοΐα και ο Κωσταντίνος Χαμαλίδης στον AVENA 97,7

Από τα τεσσεράμισι του χρόνια ξεκίνησε να προπονείται μας είπε ο Παύλος Λιότσιος ο οποίος κατάφερε μέχρι τα είκοσι του χρόνια που είναι σήμερα να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής το 2016 και φέτος χάλκινος ολυμπιονίκης  στην κατηγορία των ατόμων με βαρηκοΐα

Τον Παύλο συναντήσαμε μαζί με τον Κωσταντίνο Χαμαλίδη και μας μίλησαν,στο Δημοτικό αμφιθέατρο της Αλεξάνδρειας, κατά την διάρκεια της μεγάλης επίδειξης που πραγματοποίησε ο ΑΣ TAE KWON DO ΦΙΛΙΠΠΟΣ,όπου ο Παύλος ήταν καλεσμένος για να τιμηθεί για την μέχρι τώρα προσφορά του.

Όσον αφορά δε τους στόχους που έχουν οι δύο αθλητές,για μεν τον Παύλο ο πρώτος στόχος είναι το χρυσό στο  Πανευρωπαϊκό του 2018 και φυσικά το χρυσό στην επόμενη Ολυμπιάδα.

Για δε τον Κωσταντίνο σε πρώτη φάση η κατάκτηση του χρυσού στο τουρνουά που πραγματοποιείται σε δύο εβδομάδες στην Πολωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος και τα δύο μετάλλια τα κατέκτησε στην Σαμσούντα της Τουρκίας και για δε το παγκόσμιο, κέρδισε δύο Τούρκους και οι αγώνες διεξαγόταν την επομένη του πραξικοπήματος στην Τουρκία.

O Παύλος είναι από την Θεσσαλονίκη και αθλητήςτου ΑΣ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ

 

Απάντηση