ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΣΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 0-0 (Δείτε φάσεις και δηλώσεις προπονητών)

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου 26/8 στην έδρα της η ομάδα του ΑΣΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κόντρα στον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ (αγωνίζεται στην Γ Εθνική).

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι,το οποίο φυσικά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος,τηρουμένων όμως των αναλογιών ήταν ένα παιχνίδι όπου έβγαλε χρήσιμα αποτελέσματα για τους προπονητές,οι οποίοι δήλωσαν ότι έμειναν ευχαριστημένη από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους και υποσχέθηκαν ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.

Όσον αφορά στο παιχνίδι το πρώτο μέρος ουσιαστικά ήταν αναγνωριστικό και με φάσειςγια τις οποίες η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ διαμαρτύρεται για γκολ που της ακυρώθηκε και για πέναλτι που δεν της δόθηκε.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες μπήκαν με περισσότερη διάθεση και με την μπάλα να πηγαίνει συνέχεια πάνω κάτω και με την ομάδα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ να έχει την σχετική υπεροχή χωρίς όμως να σημειώνει γκολ.

Η άμυνα και το κέντρο δούλεψαν πάρα πολύ καλά.Εκεί όμως που φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα είναι στον επιθετικό τομέα και πρέπει άμεσα να δοθεί λύση.

Αρκετός και ο φίλαθλος κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι,ο οποίος έφυγε ευχαριστημένος από αυτό που είδε και με την ελπίδα ότι η ομάδα του φέτος όχι μόνο θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία,αλλά θα πρωταγωνιστήσει κιόλας παίζοντας και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

 

Απάντηση