ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑ

Ο Πρώην ποδοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ Παναγιώτης Κυνηγόπουλος απαντά στην Δέσποινα Καρέκλα

Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος είναι  επαγγελματίας ποδοσφαιριστής,ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αλιάκμωνα Νησελίου,όπου από την αρχή έδειξε το ταλέντο που διαθέτει το οποίο δεν ξέφυγε της προσοχής των ανθρώπων του Αιγινιακού που τελικά τον απέκτησε.

Έπειτα, μετακόμισε στο Βέλγιο και στην Σουιντ Τρούιντεν,ομάδα Α Εθνικής και στην συνέχεια τα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα τον έφεραν στον ΗΡΑΚΛΗ όπου και αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια στην  Super League.

Σήμερα είναι ελεύθερος και όπως μας είπε υπάρχουν αρκετές προτάσεις τις οποίες αξιολογεί και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ακόμη ο 21 ετών Παναγιώτης υπήρξε μέλος της Εθνικής Νέων που τερμάτισε 4η στο Πανευρωπαϊκό που έγινε στην χώρα μας.

Μέσα από μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στις 17.7.2017 στην Δέσποινα Καρέκλα και στο AVENA.GR και AVENA fm 97.7 και στον φιλόξενο χώρο του ΚΑΦΕ ΣΤΑΘΜΟΣ,μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του,για τον ενθουσιασμό του για το άθλημα της πυγμαχίας που πρόσφατα γνώρισε στον ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ,όπου το τελευταίο διάστημα έκανε μια μίνι προετοιμασία ενδυνάμωσης, καθώς επίσης μας έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να μάθουμε άγνωστες ως τώρα πτυχές του εαυτού του.

Δείτε τα videos:

 

Απάντηση