ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Δήμαρχοι Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνης και Νάουσας Ν.Κουτσογιάννης,από το 12ο πολυσυνέδριο για την έρευνα και την ανάπτυξη

Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Δήμαρχοι Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνης και Νάουσας Ν.Κουτσογιάννης,από το 12ο πολυσυνέδριο για την έρευνα και την ανάπτυξη στον αγροδιατροφικό τομέα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/6 στην Βέροια.

Ένα συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  Α. Τσαυτάρης,εκπρόσωποι τραπεζών,Διεθνής έκθεσης Θεσαλλονίκης,ο Αντιπεριφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κ.Παπάς,ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κ.Καλαϊτζίδης,ο Βουλευτής του νομού Χ.Αντωνίου,ο Δήμαρχος Βέροιας Κ.Βοργιαζίδης,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Ν.Ουσουλτζόγλου,εκπρόσωποι ιδιωτικών και συνεταιριστικών  επιχειρήσεων.

Φυσικά δεν θα γινόταν ιδιαίτερος λόγος αν οι δύο Δήμοι αυτοί δεν ήταν υποστηρικτές αυτού του συνεδρίου και η εκπρόσωπος του www.ka-bussiness.gr που διοργάνωσε το συνέδριο δημοσιογράφος κ. Ραλλιω Λεπίδου δεν το επεσήμανε με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο.

Για τον Δήμαρχο Νάουσας υπήρχε ένα δικαιολογητικό,απαράδεκτο μεν όπως είπε η δημοσιογράφος  Ραλλιω Λεπίδου(και συμφωνούμε μαζί της).Ότι ο Δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε γιατί το συνέδριο δεν έγινε στην Νάουσα και γι αυτό δεν παρέστη ο ίδιος,ούτε εκπρόσωπός του.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας όμως γιατί αφού υποσχέθηκε δεν παρέστη και ούτε εκπρόσωπο έστειλε;

Μιλάμε δε για ένα συνέδριο που στον τομέα αυτόν κατ’ εξοχήν ανήκει και πρέπει να αξιοποιήσει ο Δήμος Αλεξάνδρειας.

 

Απάντηση