ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Άνω κάτω η Δημοτική πλειοψηφία στον Δήμο Αλεξάνδρειας:Ι.Χαλκίδης.Ο Μ.Κυτούδης λειτουργούσε παράτυπα.(video)

Άνω κάτω η Δημοτική πλειοψηφία στον Δήμο Αλεξάνδρειας μετά την συνέντευξη του Αντιδημάρχου Ισαάκ Χαλκίδη το πρωί της Παρασκευής 31/3 στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και την παρέμβαση-απάντηση στην ίδια εκπομπή του Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου της Σχολικής επιτροπής  του Δήμου Μόσχο Κυτούδη.

Αφορμή της συνέντευξης με τον Αντιδήμαρχο Ισαάκ Χαλκίδη,η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε αυτόν και τους δυο Προέδρους των σχολικών επιτροπών του Δήμου,με αφορμή την πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει τους Διευθυντές των σχολείων, χωρίς να ενημερώσει προσωπικά ο ίδιος τους  συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους-προέδρους των επιτροπών,που συνέπεια είχε να εκληφθεί από αυτούς ως καπέλωμα.

Στα ερωτήματα που έθεσε ο δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης ο Αντιδήμαρχος Ισαάκ Χαλκίδης απάντησε.

Ο Δήμαρχος ήταν ενήμερος γι αυτήν την πρωτοβουλία μου.(Εδώ μπαίνει ερώτημα. Του είπε τράβα το σκοινί η’ κράτα τις ισορροπίες)

Δεν εφαρμοζόταν πλήρως το νομικό πλαίσιο από την πλευρά του  Μόσχου Κυτούδη,ο οποίος σε πολλές των περιπτώσεων λειτουργούσε παράτυπα.

Αντίθετα ο Δημήτρης Συρόπουλος λειτουργούσε νόμιμα.

Ταυτόχρονα η λειτουργία αυτή ήταν υποτιμητική για τους Διευθυντές,οι οποίοι κακώς το δεχόταν.

Όπως επίσης ο τρόπος αυτός (ο παράτυπος) επιτρεπόταν από τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Σαρακατσιάνο λόγω άγνοιας του αντικειμένου.

Έκανα ότι έκανα εν γνώση μου,άσχετα με τα δημοσιεύματα που μιλούσαν ότι τους δείχνω την πόρτα της εξόδου.

Θα ξανάκανα την ίδια διαδικασία και αν ο χρόνος επέστρεφε πίσω.

Δεν έχω τίποτε με κανέναν και θέλω συνεργασία και εκεί που ζητά την συνεργασία,μιλά για τις μύγες που είναι η εποχή τους ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ.

Αν καθίσουν στα σπαθιά άλλων δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν δικαίωμα τους είναι.

Αν όμως καθίσουν στο δικό μου θα τις αφήσω να παίξουνε και αν με τσιμπήσουν τότε θα πονέσουν αυτές.

Απάντηση