ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 26/12

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
O Κριός σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 δεν θα έχει καλή διάθεση και αυτό θα τον κάνει να βλέπει μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση θα είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Αισθηματικές
Το κλίμα που επικρατεί στην σχέση σου είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητας σου αγαπητέ Κριέ. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων του ζωδίου θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές στην εργασία σου ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 δεν θα έχει και τόσο καλή διάθεση και θα υπάρχουν στιγμές που όλα και όλοι θα του φταίνε. Ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και μείνε όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Αισθηματικές
Σήμερα θα πρέπει να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου με έργα και όχι με λόγια φίλε Ταύρε. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που ζητάει. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και μην είσαι τόσο απαιτητικός από τους γύρω σου αλλά και από την ίδια σου τη ζωή. Υπάρχουν πολλά άτομα που σε συναναστρέφονται και έχουν ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου. Μην κλείνεις τα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Ευνοϊκή θα είναι η ημέρα για την επίτευξη των στόχων σου στον επαγγελματικό σου τομέα φίλε Ταύρε. Βάλε πλώρη και ακολούθησε το ένστικτο σου και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα έχει θετικές εξελίξεις σε πολλά θέματα που τον απασχολούν. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι και άδραξε την μέρα σου, όσο περισσότερο και πιο αποδοτικά μπορείς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου και είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σε φλερτάρει…

Επαγγελματικές
Με το άγχος που σε διακατέχει, ένα είναι βέβαιο – ότι δεν έχεις καθαρή σκέψη και σωστή κρίση για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τις άσκοπες κινήσεις και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα είναι αισιόδοξος. Φίλε Καρκίνε μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στον σύντροφό σου αγαπητέ Καρκίνε προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική? Με το να προκαλείς, μόνο καλά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.

Επαγγελματικές
Σήμερα να σκέφτεσαι πολύ καλά προτού ενεργήσεις σε ένα θέμα που αφορά την πορεία της δουλειάς σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που δεν ευσταθούν και να κατηγορηθείς για επιπόλαιος. Στα οικονομικά σου πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Λέων
Ο Λέων σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα πρέπει να προσέχει. Η ημέρα απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολύ υπομονή αγαπητέ Λέοντα. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου.

Αισθηματικές
Ο έρωτας σήμερα ευνοείται! Εσύ λοιπόν Λέοντα που έχεις μόνιμο δεσμό ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις την σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα με μία επισημοποίηση ή ακόμη και με έναν γάμο. Η αλληλοκατανόηση που θα υπάρχει και το τρυφερό κλίμα θα σε κάνει ευτυχισμένο. Εάν είσαι μόνος σου, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έρθουν κοντά σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά τους απωθεί. Άλλαξε την!!

Επαγγελματικές
Επιστράτευσε όλη σου την προσοχή σήμερα στα θέματα της δουλειάς σου. Μην αφήσεις καμία λεπτομέρεια να σου ξεφύγει γιατί ενδέχεται να υπάρξουν όχι και τόσο ευχάριστες εκπλήξεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα πρέπει να σκέφτεται πολύ καλά προτού πράξει το οτιδήποτε. Ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ότι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις αγαπητέ Παρθένε. Οργανώσου καλύτερα και ιεράρχησε τις προτεραιότητες σου και με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Αισθηματικές
Εάν είσαι Παρθένος σήμερα δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφός σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε φίλε Παρθένε για το καλό της σχέσης σου, να μην δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, η Αφροδίτη από τον φιλικό για εσένα Υδροχόο θα αλλάξει αυτή την κατάσταση και θα σου φέρουν καλές εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Για εργασιακά θέματα που σε αγχώνουν, συμβουλεύσου ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου και θα βρεις τις πιο σωστές και συμφέρουσες λύσεις. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σε βγάλει από την πιεστική θέση που βρίσκεσαι. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις αρκετά. Μέτρησε ότι κάνεις για να μπορείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα έχει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ σε λεπτομέρειες που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου για εσένα που είσαι Ζυγός αν η σχέση σου έχει παρουσιάσει ρωγμή, λόγω τρίτων προσώπων που έχουν εισβάλει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε άμεσα να τους απομακρύνεις και να βρεις τον χρόνο να θεραπεύσεις τις όποιες πληγές. Εσύ που βρίσκεσαι σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, η λάμψη και η γοητεία σου θα φέρουν στα πόδια σου το πρόσωπο που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Τα εμπόδια που υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς σου απαιτούν μία πιο ψύχραιμη συμπεριφορά από την πλευρά σου, αν θέλεις να τα βγάλεις πέρα μαζί τους. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 πρέπει να προγραμματιστεί περισσότερο σε αυτά που θέλει και πρέπει να κάνει. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει ανάμεσα σας και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί φίλε Σκορπιέ. Εσύ που είσαι μόνος σου, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει στην σχέση που το πολύ αναζητάς.

Επαγγελματικές
Εάν είσαι Σκορπιός τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίζουν να υλοποιούνται. Ακατάλληλη είναι η ημέρα για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα αρχίσει να βλέπει πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο για το δικό σου καλό! Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές
Σήμερα εάν είσαι Τοξότης άδραξε την ευκαιρία του ελεύθερου χρόνου που έχεις στη διάθεσή σου για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και την σχέση σου και να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας. Εάν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο μία γνωριμία που θα κάνεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Στα οικονομικά προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγούν να κάνεις μόνο έξοδα.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα έχει την τύχη με το μέρος του και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω σε ότι κι αν σου πούνε και βάλε τα απαραίτητα σχέδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να διώξεις όποιες ενοχές σου χαλούνε την διάθεση, σχετικά με τον λιγοστό χρόνο που αφιερώνεις στην σχέση σου και άλλαξε άμεσα την συμπεριφορά σου απέναντι στην οικογένεια σου αγαπητέ Αιγόκερε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην διστάσεις να έρθεις πολύ κοντά με ένα άτομο που γνωρίζεις χρόνια, γιατί και οι δικές του προθέσεις μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου εάν είσαι Αιγόκερως θα χρειαστεί να επανεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις και κάτι στην τακτική σου. Τόλμησε να προβείς σε αλλαγές με σίγουρα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να καταλάβεις ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα έχει μεγάλη ενεργητικότητα η οποία θα τον βοηθήσει να λύσει κάποια θέματα που τον απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για μικρές εξόδους που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας, αν θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας.

Επαγγελματικές
Οι ανταγωνιστές σου σήμερα θα προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αλλά μάταια γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει την δική τους θέληση. Στα οικονομικά ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα τον διακατέχει μία έντονη ευαισθησία. Καλό είναι λοιπόν να αναζητήσεις μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα σου και να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

Αισθηματικές
Εάν είσαι Ιχθύς σήμερα στην σχέση σου υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο μην λειτουργήσεις παρορμητικά. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις σήμερα θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Διεκδίκησε σήμερα το δίκιο σου στην δουλειά και μην διστάσεις να αντιμετωπίσεις με λογικά επιχειρήματα όλους όσους σε αδικούν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού σου.

Απάντηση