ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γιατί στην Αλεξάνδρεια ο Δήμος παραχώρησε δωρεάν την λειτουργία του Παγοδρομίου και στην Αλεξανδρούπολη πληρώνει και το ρεύμα;

Ένα πολύ σοβαρό θέμα εγείρεται στην Αλεξάνδρεια με πρωταγωνιστή τον Δήμο και αντικείμενο το πολυδιαφημιζόμενο παγοδρόμιο που λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στον χώρο του πολιτιστικού κέντρου.

Η διοίκηση παραχώρησε τον χώρο δωρεάν πληρώνοντας μάλιστα και το ρεύμα της ιδιωτικής  επιχείρησης (περίπου 2000 ευρώ λένε)επικαλούμενη ότι αυτή την πρακτική την εφαρμόζουν και οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας για να προσφέρουν τις γιορτινές ημέρες μια διαφορετική άθληση και διασκέδαση κατά κύριο λόγο στους νέους και στα μικρά.

Μάλιστα επικαλείται ότι στις επιχειρήσεις αυτές υπάρχει πληθώρα προτάσεων και από άλλους Δήμους και ότι είναι στα υπέρ τους και τιμή που επιλέγει η Αλεξάνδρεια και όχι κάποιος από τους γειτονικούς Δήμους της περιοχής.

Υπάρχει όμως μια απόφαση η 757/20215  αναρτημένη στο διαδίκτυο από τον Δήμο της  Αλεξανδρούπολης  η οποία ανατρέπει αυτά που ισχυρίζεται η διοίκηση της Αλεξάνδρειας,μιας και εκεί ο χώρος και νοικιάζεται και το ρεύμα πληρώνεται από τον ιδιώτη.

Περιμένουμε την θέση του της Διοίκησης του Δήμου μετά τα νέα δεδομένα που ”ενδεχόμενα δεν γνώριζαν”

ΥΓ

Για όσους βρεθούν από την Κυριακή 4/12/16-6/1/17 στην Αλεξανδρούπολη το παγοδρόμιο επίσημα ανοίγει της πύλες του την Κυριακή 4/12.

 

Απάντηση