Γιατί οι εργαζόμενοι της Ferrari, δεν παίρνουν Ferrari;Πάντως όχι γιατί είναι ακριβή.

Για έναν μηχανολόγο ή ένα σχεδιαστή, το να δουλέψει στη Ferrari και να συνεισφέρει στη «γέννηση» των εντυπωσιακών μοντέλων που διαβαίνουν την κεντρική πύλη στο εργοστάσιο του Μαρανέλο, σίγουρα αποτελεί όνειρο.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, [email protected])

Όμως όπου υπάρχει τυρί, υπάρχει και φάκα. Κι αυτό, διότι ακόμα κι αν ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έχει αρκετά γεμάτο πορτοφόλι ώστε να μπορεί να αγοράσει ένα από τα μοντέλα της ιταλικής μάρκας, δεν μπορεί να το πάρει!

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο drive.com.au ο επικεφαλής marketing της Ferrari, Enrico Galliera: «Με τόσο περιορισμένη παραγωγή και τόσο μεγάλο χρόνο αναμονής μέχρι την παράδοση των οχημάτων στους ιδιοκτήτες, δεν θα ήταν ωραίο αν παραδίδαμε αυτοκίνητα στους υπαλλήλους μας».

Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις κι αυτοί είναι οι οδηγοί της Scuderia στη Formula 1. Όλα αυτά, με αφορμή την άρνηση της Ferrari να πουλήσει μία εκ των μόλις διακοσίων LaFerrari Aperta στον βαθύπλουτο επιχειρηματία και συλλέκτη μοντέλων της, David Lee!

«Είναι εύκολο να απορρίψεις την αίτηση ενός νέου ενδιαφερόμενου και πολύ δυσκολότερο να πεις όχι σε κάποιον που πολύ καλός πελάτης», είπε ο Ιταλός. Όμως και πάλι, υπάρχει μία σειρά κριτηρίων που καθορίζει τις λίστες αγοραστών κάθε μοντέλου.

Απάντηση