ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Θοδωρής Φέρρης στον avena fm και στη Δέσποινα Καρέκλα: “Στόχος μου είναι να είμαι πιο συνεπής απέναντι στη δουλειά και στον κόσμο.”

Ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Δέσποινα Καρέκλα για τον avena fm 97,7 & avena.gr την Κυριακή 21 Απριλίου. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο lavalbone στην Θεσσαλονίκη, στο μαγαζί, που εμφανίζονταν από τις 4 Νοεμβρίου. Κάθε Κυριακή που τραγουδούσε εκεί, ήταν ξεχωριστή, όπως είπε, και έχει να θυμάται μόνο όμορφες αναμνήσεις, νιώθοντας ευγνωμοσύνη απέναντι στον κόσμο, που ήταν εκεί για να τον ακούσει.

Το καινούργιο του τραγούδι “Μεγάλος έρωτας” δημιουργήθηκε αυθόρμητα μαζί με τον Νίνο και μιλά για ένα αληθινό συναίσθημα, κάτι που όπως πιστεύει ο ίδιος, ο κόσμος το εκτίμησε και γι’ αυτό το αγάπησε.

Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή για εκείνον, αφού βιώνει όμορφα συναισθήματα και ζει μοναδικές στιγμές, παίρνοντας την μεγαλύτερη χαρά από την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν το “έχει παλέψει όσο έπρεπε” για δικούς του προσωπικούς λόγους. Δεν νιώθει, ότι έχει αδικηθεί από κανέναν, αντίθετα, είναι τυχερός, διότι έχει δίπλα του ανθρώπους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν.

Τα αθλητικά είναι το χόμπι του και αν δεν γινόταν τραγουδιστής θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Από μικρός έδειξε, άλλωστε, την αγάπη του για τον αθλητισμό και ασχολήθηκε πιο συστηματικά με το μπάσκετ.

Ο στόχος του είναι, να είναι πιο συνεπής απέναντι στη δουλεία και στον κόσμο, βγάζοντας τραγούδια πιο συχνά και κάνοντας πιο συχνά εμφανίσεις.

Περισσότερα δείτε στο video:

 

Απάντηση