ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Νικηφόρος στον avena fm 97,7 και στη Δέσποινα Καρέκλα: “Πολλές φορές είναι δύσκολο να χαρώ την επιτυχία μου, γιατί σκέφτομαι το επόμενο βήμα.” (video)

Το Σάββατο 30/3 ο Νικηφόρος παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ράδιο avena 97,7 & avena.gr και στη Δέσποινα Καρέκλα για την εκπομπή “Άνω Κάτω”.

Ο Νικηφόρος εμφανίζεται στο Stage Live στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Πάνο Κιάμο και την Μαλού, όπου και τον συναντήσαμε. Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στην Αθήνα αποκάλυψε, πως είναι πολύ χαρούμενος,  που η συνεργασία τους συνεχίζεται και στην Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και γι’ αυτόν τον λόγο οι εμφανίσεις τους θα συνεχιστούν μέχρι και την εβδομάδα πριν από το Πάσχα.

Τα τραγούδια που επιλέγει να τραγουδήσει θα πρέπει αρχικά να αρέσουν στον ίδιο και έπειτα σκέφτεται τι θα αρέσει στον κόσμο. Με αυτά τα κριτήρια επέλεξε και το καινούργιο του τραγούδι “Ξέρω τι κάνω”, το οποίο έγινε σύντομα τεράστια επιτυχία.

Μέχρι τον Ιούνιο ευελπιστεί να κυκλοφορήσει το καινούργιο του cd. Πλέον ο ίδιος σπάνια γράφει τραγούδια αλλά είναι χαρούμενος, γιατί έχει καλούς συνεργάτες.

Παραδέχεται, ότι όταν σημειώνει μια επιτυχία είναι δύσκολο και δεν προλαβαίνει να χαρεί αυτό που του συμβαίνει, γιατί είναι γρήγοροι οι ρυθμοί, υπάρχει ανταγωνισμός και σκέφτεται το επόμενο βήμα.

Σαν άνθρωπος είναι ειλικρινής και δεν μπορεί να προσποιείται, γι’ αυτό πολλές φορές θεωρείται, ότι είναι σνομπ.

Από μικρός είχε σκεφτεί, ότι θέλει να συστηθεί στο κοινό του ως Νικηφόρος διότι, το επίθετό του είναι δύσκολο και θα το μπέρδευαν.

Τα επαγγελματικά του ταξίδια δεν συνδυάζονται με χαλάρωση και διασκέδαση, αφού τις περισσότερες φορές  δεν προλαβαίνει.

Για εκείνον είναι στοίχημα να περάσει καλά ο κόσμος σε κάθε εμφάνισή του, νιώθοντας μεγαλύτερη ευθύνη και έχοντας μεγαλύτερη δυναμική, κυρίως όταν το live στηρίζεται πάνω του, αφού ο κόσμος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εκείνον.

Περισσότερα δείτε στο video:

 

Απάντηση