ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ληστεία σε κομμωτήριο: Η μία κουρευόταν, η άλλη έκλεβε!

Δείτε το βίντεο -Οι δύο Αλβανίδες φίλες και χρόνια πελάτισσες του συγκεκριμένου κομμωτηρίου πήγαν όπως συνήθιζαν στο κατάστημα και όλα έμοιαζαν φυσιολογικά

Το θεό του δεν είχαν δύο γυναίκες αλβανικής καταγωγής οι οποίες κατάφεραν να κλέψουν προϊόντα από κομμωτήριο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Οι δύο φίλες και χρόνια πελάτισσες του συγκεκριμένου κομμωτηρίου πήγαν όπως συνήθιζαν στο κατάστημα και όλα έμοιαζαν φυσιολογικά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε καρέ καρέ την κλοπή στο κομμωτήριο, η μία κουρευόταν απασχολώντας την κομμώτρια ενώ η άλλη έκλεβε.

Η γυναίκα που κουρευόταν έβλεπε από τον καθρέφτη τη φίλη της και της έδινε οδηγίες για το που να… χτυπήσει. Και όλα αυτά φυσικά στη μητρική τους γλώσσα ώστε να μην το καταλάβει η ανυποψίαστη κομμώτρια.

Οι δύο Αλβανίδες έκλεψαν από το κομμωτήριο ένα ζελέ μαλλιών, ένα λάδι μαλλιών και μία λακ.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η δράστιδα με περίσσια τέχνη βάζει το πρώτο αντικείμενο στην τσέπη του μπουφάν της, στη δεύτερη στο μανίκι της μπλούζας της και στην τρίτη ανάμεσα στα πόδια της.

Η ιδιοκτήτρια έχει ενημερώσει την Αστυνομία και θέλησε με την δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο να κινητοποιήσει τους καταστηματάρχες, προκειμένου να μην συμβεί και σε αυτούς.

πηγή

 

 

 

 

 

Απάντηση