ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΑΤΕΡΙΝΗΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

Στις 3 Νοεμβρίου είχε «φύγει» νικημένος από την Covid-19  o πατέρας του – Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η μητέρα του
Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε ακόμα ένας νέος άνθρωπος. Πρόκειται για έναν 36χρονο πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης μετά από 40 ημέρες νοσηλείας στην εντατική.

Σύμφωνα με το Star ο 36χρονος είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson τον περασμένο Ιούνιο, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νόσησε και εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στις 26 Οκτωβρίου, όπου δυστυχώς η υγεία του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε. Πάλεψε 40 ημέρες για τη ζωή του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Στις 3 Νοεμβρίου είχε καταλήξει και ο πατέρας του, επίσης χτυπημένος από τον κορωνοϊό, ενώ διασωληνωμένη νοσηλεύεται και η μητέρα του.

 

 

Απάντηση