ΚΑΤΕΡΙΝΗΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών. Ανακοινώνει τους υποψηφίους της.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας του Υποψηφίου Δημάρχου
Ευάγγελου Λαγδάρη. Ανακοινώνει τους υποψηφίους της.

Αλμπάνης Τάσος

Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφιο τον Τάσο Αλμπάνη από το Αιγίνιο πρώην υπάλληλο ΔΕΥΑ-Αιγινίου.
Συμμετέχει μαζί μας στον κοινό αγώνα για να προφέρει και από την θέση του αιρετού στον τόπο μας.
Τάσο σε ευχαριστώ πολύ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Δημήτρης Χλεμές

Η ώρα των αποφάσεων, είναι ώρα μεγάλης ευθύνης…
Η συμμετοχή στις τοπικές – αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός αλλά το μέσο για την επίτευξη σχεδίων και δράσεων που θα στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του δημότη.
Αυτό έχω πάντοτε ως βασική αρχή και αξία στη ζωή μου. Αυτό πράττω και όλα τα χρόνια στον επαγγελματικό μου χώρο αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό. Λατρεύω το λειτούργημα του δασκάλου και προσπαθώ να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις τα παιδιά κάθε ηλικίας και τους συνανθρώπους μου, από διάφορες θέσεις.
Πιστεύω ακόμα, πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές, πρέπει να είναι απαλλαγμένες από κομματικές στηρίξεις, από τοπικιστικές αντιπαλότητες και φανατισμούς, που μόνο κακό κάνουν στις τοπικές μας κοινωνίες.
Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου μας, αποφάσισα, για τις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, να συμπορευτώ και να συνεργαστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και τον Δημοτικό Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας».
Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να γίνει το αύριο του Δήμου μας καλύτερο! Και πιστεύω πως μπορούμε…

 

Αντώνης Μανωλόπουλος

Συνεχίζουμε μαζί με τον Αντώνη Μανωλόπουλο ,από το ΑΙΓΙΝΙΟ ,για μια νέα δημιουργική περίοδο ,ένας δημότης με διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.
Αντώνη σε ευχαριστώ πολύ ,καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία.

 

Σπύρος Κασούμης

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφιο τον Σπύρο Κασούμη από το Μακρύγιαλο ,συντηρητής Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Έργων Τέχνης ,ένας νέος άνθρωπος που θέλει να προσφέρει στον τόπο μας.
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Νίκος Καπέρδας

Καλωσορίζουμε με πολύ μεγάλη χαρά στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφιο τον Νίκο Καπέρδα ,από τον Κολινδρό ,με μεγάλη συμμετοχή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.
Είναι μια συνειδητή απόφαση προκειμένου να συμβάλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του δήμου μας.
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Όταν για πρώτη φορά αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις αυτοδιοικητικές εκλογές αισθάνεσαι την μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που ζεις και συμμερίζεσαι τις ίδιες ανησυχίες και προβλήματα.

Στην πρόκληση των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου αποφάσισα να συμμετάσχω στον Δημοτικό Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευάγγελο Λαγδάρη γιατί πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε και να αποδείξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μπορούμε να διαχειριστούμε με ήθος, διαφάνεια, όραμα, ανθρωπιά, ισοτιμία και δικαιοσύνη τα κοινά πράγματα με όφελος για ολόκληρη τη κοινωνία.

Με εκτίμηση,
Καπέρδας Νικόλαος

 

Τάσος Λούκας

Συνεχίζουμε και πάλι μαζί με τον Τάσο Λούκα,ως υποψήφιο με την δημοτική μας παράταξη, για μια νέα δημιουργική περίοδο.
Η συμβολή του στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων, ως προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αιγινίου, ήταν ιδιαίτερα σημαντική.
Συμμετέχει προκειμένου να ολοκληρώσουμε το πολύπλευρο έργο μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.
Τάσο σε ευχαριστώ πολύ ,καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία

 

Γιάννης Φουλίδης

Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφιο τον Γιάννη Φουλίδη από τον ΚΑΤΑΧΑ ,συνταξιούχο του ΟΑΣΘ,πρ.πρόεδρο συνεταιρισμού Καταχά, γραμματέα πολιτιστικού συλλόγου «ο Αριστοτέλης» και γενικά με ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.
Έχει την διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο μας και μέσα από το χώρο της αυτοδιοίκησης.
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Δημήτρης Λυκόπουλος

Εντάσσεται στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφιος ο Δημήτρης Λυκόπουλος από τα Αλώνια ,ένας νέος άνθρωπος ,αγρότης ,με διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Θωμάς Χρυσάφης

Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφιο τον Θωμά Χρυσάφη από τον Κολινδρό ,ένα νέο άνθρωπο ,αγρότης, που έχει την διάθεση να προσφέρει στον τόπο μας και μέσα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.
Θωμά σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Σωκράτης Παναγιωτίδης

Με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφιο τον Σωκράτη Παναγιωτίδη από το Μακρύγιαλο ,ένας νέος άνθρωπος με διάθεση να προσφέρει στον τόπο μας.
Σωκράτη σε ευχαριστώ πολύ ,καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία.

 

Νούλα Σαλικίδου

Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφια την Νούλα Σαλικίδου ,συνταξιούχος ΕΛΤΑ, από το Κίτρος με συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας.
Έχει την διάθεση και μέσα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης ,να προσφέρει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Νούλα σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Όλγα Κουμουσίδου

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας ως υποψήφια την Όλγα Κουμουσίδου από τον Καταχά πτυχιούχο Επόπτρια Δημόσιας Υγείας. Η Όλγα γεννημένη από πατέρα Καταχιώτη και μητέρα Αιγινιώτισσα (Σμαράγδα Βασιλειάδου) είναι ένα νέο μέλος που έρχεται να προστεθεί και να δυναμώσει την ομάδα μας. Ασχολήθηκε επί σειρά ετών ως Διευθύντρια Διαφήμισης και Εμπορική Διευθύντρια στην εφημερίδα Μακεδονία. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στον Καταχά δημιουργώντας μια επιχείρηση. Διετέλεσε γραμματέας του Πολιτιστικού συλλόγου Αριστοτέλης Καταχά με διευρυμένες αρμοδιότητες και συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της περιοχής μας. Έχει τη διάθεση μέσα από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο της.
Όλγα σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

 

Γιώργος Χρυσοστόμου

Συνεχίζουμε και πάλι μαζί ….για μια νέα νίκη !!!!
Ως υποψήφιος με την δημοτική μας παράταξη ,ο Γιώργος Χρυσοστόμου, αγρότης από το Κίτρος ,ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας για να συνεχίσει να υπηρετεί τους συνδημότες μας και στην νέα δημοτική περίοδο.
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ ,καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία.

 

Ρούλα Παραλυκίδου

Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφια την Ρούλα Παραλυκίδου από το Αιγίνιο, πτυχιούχος ΤΕΙ διοίκησης επιχειρήσεων ,με μεγάλη συμμετοχή στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.
Έχει τη διάθεση να υπηρετήσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους συνδημότες μας και μέσα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.
Ρούλα σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Ελπίδα Κακκουλίδου

Εντάσσεται στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφια η Ελπίδα Κακουλίδου από την Σφενδάμη ,μια δημότισσα με συμμετοχή στα πολιτιστικά,αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας.
Επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο μας και μέσα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.
Ελπίδα σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Ασημίνα Σαρρή-Παυλίδου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφια την Ασημίνα Σαρρή-Παυλίδου,από τα Αλώνια ,πτυχιούχος ΤΕΙ τμήματος λογιστικής ,ιδιωτική υπάλληλος με συμμετοχή στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας.
Έχει την διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο μας και μέσα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.
Μίνα σε ευχαριστώ πολύ ,καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία.

Ευρώπη Ξενίδου-Μαυρίδου

Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφια την Ευρώπη Ξενίδου-Μαυρίδου από το Μακρύγιαλο,συνταξιούχος, πρώην υπάλληλος ΙΚΑ, μια δραστήρια δημότισσα που επιθυμεί να προσφέρει μέσα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Ευρώπη σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Γεωργία Ταχτσίδου

Συνεχίζουμε και πάλι μαζί για μια νέα μεγάλη νίκη και για μια νέα δημιουργική περίοδο!!!
Η Γεωργία Ταχτσίδου από την Σφενδάμη ,πρ αντιδήμαρχος δήμου Πύδνας ,με μεγάλη συμμετοχή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα, θα είναι υποψήφια με την δημοτική μας παράταξη για να συνεχίσει να υπηρετεί τους συνδημότες μας και τον τόπο μας.
Γεωργία σε ευχαριστώ πολύ ,καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία.

Ροζάνα Παπαλεξάνδρου

Μαζί και πάλι με την Ροζάνα Παπαλεξάνδρου θα δώσουμε τον αγώνα μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ,για να συνεχίσουμε το πολύπλευρο και σημαντικό έργο μας.
Η Ροζάνα Παπαλεξάνδρου είναι από το Κίτρος ,εκπαιδευτικός με συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας.
Ροζάνα σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Γιώργο Αυγέρο

Συνεχίζουμε και πάλι μαζί ,ως υποψήφιος με τη δημοτική μας παράταξη , με τον Γιώργο Αυγέρο από το Κίτρος. Ένας νέος άνθρωπος που θέλει να προσφέρει μέσα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης στον τόπο μας.
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Αθηνά Ουσταμπασίδου

Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφια την Αθηνά Ουσταμπασίδου από τα Αλώνια, μια δημότισσα που επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο μας μέσα από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.
Αθηνά σε ευχαριστώ πολύ ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Γιάννη Τσολακίδη

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη ,ως υποψήφιο τον Γιάννη Τσολακίδη από τα Αλώνια.
Ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας προκειμένου να συμβάλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Απάντηση