ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης απαντά στις καταγγελίες του Σ. Κούγκα πρώην αντιδημάρχου 

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης απαντά στις καταγγελίες του Σ. Κούγκα πρώην αντιδημάρχου 

Η λογική του «λέγε-λέγε, κάτι θα μείνει», απ ότι φαίνεται προσπαθεί ανεπιτυχώς να επικρατήσει στη δημόσια ζωή του τόπου   μας, μη λαμβάνοντας υπόψη τις διοικητικές και ελεγκτικές αποφάσεις που θα έπρεπε να βάζουν φρένο στις  ανυπόστατες καταγγελίες από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Κούγκα, τις οποίες σιωπά και δεν αναφέρει  με σκοπό να αιωρείται η παραπληροφόρηση και το ψέμα.

Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική συνέντευξη,  σε τοπικό  ΜΜΕ, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Κούγκας καταγγέλλει το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας για κάτι, που την αποκλειστική αρμοδιότητα είχε ο ίδιος ως υπεύθυνος Αντιδήμαρχος και σε ορισμένες περιπτώσεις  υπέγραφε ο ίδιος τις πράξεις που αυτός αναφέρει σήμερα παράνομες…..!!!!!!!!

Ήτοι:

  • στην προμήθεια των λιπαντικών

  • στην προμήθεια των ανταλλακτικών

  • στην προμήθεια των μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων.

Συνεχίζοντας τις παντελώς ανυπόστατες καταγγελίες του  οι οποίες δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα, αναφέρεται σε συνεργασίες του  Δημάρχου με διάφορες εταιρείες οι οποίες έχουν συνάψει συμβάσεις με το Δήμο Αλεξάνδρειας ξεχνώντας ή εσκεμμένα αποκρύπτοντας  ότι όλες οι συμβάσεις που αναφέρει έχουν συναφθεί  μετά από την επικύρωση των ελεγκτικών οργάνων (Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Ελεγκτικό Συνέδριο κ.α.)

Αυτά για την ουσία, για να δοθεί πια μια απάντηση στην συνεχόμενη παραπληροφόρηση  του κ. Κούγκα ο οποίος μη μπορώντας να  σηκώσει το βάρος των ευθυνών της θέσης του, διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα, σε βάρος της καθαρής αλήθειας που οι δημότες οφείλουν να μαθαίνουν.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, υλοποιώντας την εντολή των δημοτών μας να προασπίζουμε τα συμφέροντα του Δήμου Αλεξάνδρειας, οι οποίοι το βλέπουν και επικροτούν.

Αν ενοχλείται  ο κ. Κούγκας επειδή η δημοτική αρχή δουλεύει αποτελεσματικά και προασπίζει τα συμφέροντα του Δήμου αυτό είναι πράγματι θλιβερό για αυτόν.

Εμείς συνεχίζουμε να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας.

Στο κ. Κούγκα αφήνουμε το ρόλο που γνωρίζει καλά, στο ρόλο που ότι δε μ αρέσει το γκρεμίζω….. και τον καλούμε να  αφήσει στην άκρη τις δήθεν βαρύγδουπες καταγγελίες  και ψεύδη και να πει στον αλεξανδρινό λαό πως δεν μπορούσε να συνεχίσει την άσκηση των καθηκόντων του, τους  λόγους  που γνωρίζει ο ίδιος και όπως γίνεται κατανοητό είναι ο τελευταίος που θα κουνήσει το χέρι σ’ αυτή τη διοίκηση και σε μένα προσωπικά ως Δήμαρχο, διότι στερείται πολιτικού και ηθικού αναστήματος.

Όλα τα έγγραφα και αποφάσεις που αναδεικνύουν τα ψευδώς λεγόμενα του κ. Κούγκα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Επίσης επίκειται σχετική συνέντευξη τύπου σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για τη σωστή, έγκυρη  και λεπτομερή ενημέρωση των δημοτών μας.

,                       Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Το ράδιο avena 97,7 σας ενημερώνει ότι ο κύριος Κούγκας δεν έχει δώσει τα τελευταία δύο χρόνια συνέντευξη στο σταθμό μας.

Τις δε καταγγελίες που αφορούν τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, ο κύριος Κούγκας έκανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης του δήμου και ο σταθμός μας όπως στις περισσότερες φορές και στα σημαντικά γεγονότα τα μεταδίδει live.

Όπως και την συνέντευξη που προαναγγέλλει ο κύριος Γκυρίνης θα την μεταδώσουμε ζωντανά, εφόσον μας το επιτρέψει.

Η διευκρίνιση γίνεται γιατί στην απάντησή του ο κύριος Γκυρίνης αναφέρεται σε συνέντευξη που δόθηκε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό από τον κύριο Κούγκα

Απάντηση