ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

βίντεο από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

βίντεο από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη
Σοκάρει πραγματικά το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγα λεπτά της ώρας.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους από τα οποία έπεσε νεκρός ο 19χρονος Άλκης.

Οι δράστες αποχωρούν από το σημείο, μπαίνουν στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή.

Σπαραγμός στην κηδεία του 19χρονου 

Εν τω μεταξύ, σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου στη Βέροια ο 19χρονος Αλκιβιάδης Καμπανός, ο οποίος άφησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την τελευταία του πνοή στην οδό Γαζή στη περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

Συνελήφθη 23χρονος Αλβανός για τη δολοφονία

Υπενθυμίζεται δε πως συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι τα ξημερώματα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη σε στέκι των οργανωμένων οπαδών ομάδος, όπου έκανε έφοδο η ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες στο τμήμα αθλητικής βίας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν, χωρίς αρχικά να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτό.

 

Απάντηση