ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Υπόθεση μικρού Άλεξ: Η Νατέλα ψάχνει ακόμα τον αδικοχαμένο γιο της – «Όποιος γνωρίζει, ας μιλήσει»

Υπόθεση μικρού Άλεξ: Η Νατέλα ψάχνει ακόμα τον αδικοχαμένο γιο της – «Όποιος γνωρίζει, ας μιλήσει»

«Να μπορέσει να το θάψει και να του ανάψει το καντηλάκι», τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας

Η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ ανατριχιάζει μέχρι και σήμερα στο πανελλήνιο, με οποιαδήποτε εξέλιξη ή τοποθέτηση επί του ζητήματος να απασχολεί πάντοτε και το δικηγόρο της μητέρας του αγοριού από τη Βέροια να μιλά.

Ο Μανώλης Αναστασάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Open Weekend» και επεσήμανε, ότι η Νατέλα, μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού, που μέχρι σήμερα είναι απόλυτα σίγουρη πως οι δράστες γνωρίζουν πού είναι ο γιος της, απευθύνει ακόμη έκκληση προς άπαντες, όσους μπορεί να γνωρίζουν σχετικά με την εξαφάνιση του παιδιού της, που θεωρείται νεκρό και αναζητείται η σορός του, ώστε να μπορέσει τουλάχιστον, όπως ανέφερε ο ίδιος, «να μπορέσει να το θάψει και να του ανάψει το καντηλάκι».

«Υπήρχε και εμπλοκή ενηλίκων στον φόνο»

Ο κ. Αναστασάκης μίλησε και για άλλα ζητήματα, όπως τα τότε κατηγορούμενα παιδιά, που σήμερα κάνουν τη ζωή τους, μετά την ποινή… χάδι που τους είχε επιβληθεί, αν και έσπευσε να ξεκαθαρίσει, ότι οι ανήλικοι που διαπράττουν φόνο οφείλουν να έχουν διαφορετική ποινική μεταχείριση, υπερασπιζόμενος τα παιδιά 11-13 ετών, που σκότωσαν τον Άλεξ, σε αυτό το κομμάτι.

Ο λόγος που το έκανε, ήταν για να προσθέσει, ότι η πλευρά της Νατέλας θεωρεί πως συμμετείχαν κι άλλοι στο έγκλημα. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για εμπλοκή ενηλίκων και όχι μόνο στην προσπάθεια να κρυφτεί το πτώμα, κάτι για το οποίο φυσικά έχουν τιμωρηθεί ορισμένοι συγγενείς των παιδιών, που κατηγορήθηκαν για τον φόνο, αλλά και με παρουσία στο έγκλημα.

Παράλληλα, απάντησε και σε κάθε θεωρία συνωμοσίας, που αναφέρει πως ο Άλεξ δεν έχει πεθάνει, αλλά είχε μια διαφορετική τύχη, όπως το ότι έγινε θύμα trafficking, μεταξύ άλλων ανυπόστατων ισχυρισμών.

 

 

Απάντηση