ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναντήσεις του Δημάρχου Νάουσας στην Αθήνα με Στέλιο Πέτσα και Απόστολο Βεσυρόπουλο

Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Νάουσας στην Αθήνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο  

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο  είχε στην Αθήνα, την Τετάρτη (06.10.2021), ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας. Στο επίκεντρο των συναντήσεων με τους Υπουργούς συζητήθηκαν εκτενώς τρέχοντα ζητήματα του δήμου, όπως επίσης και  η ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών και η σύνδεση της Νάουσας με τις Κοινότητες,  καθώς και ζητήματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών (εκκαθαρίσεις δημοτικών επιχειρήσεων, αξιοποίηση χρηματοδοτικών “εργαλείων” κ.ά.).
Ειδικότερα,  κατά τη συνάντηση του  κ. Καρανικόλα με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ, Πέτσα συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης των  χρηματοδοτήσεων μέσω του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, με έμφαση στo χρονοδιάγραμμα των προς ένταξη έργων του Δήμου Νάουσας.

 

 

 

 

Απάντηση