ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε τι δήλωσαν οι άνθρωποι που χάσανε τις περιουσίες τους από την φωτιά εχθές στην Πρασινάδα (βίντεο-φωτο)

Δείτε τι δήλωσαν οι άνθρωποι που χάσανε τις περιουσίες τους από την φωτιά εχθές στην Πρασινάδα

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε εχθές στις 16:00 ώρα το απόγευμα στην τοπική κοινότητα Πρασινάδας είχε ως  αποτέλεσμα, να καούν θερμοκήπια, ένα τρακτέρ και αγροτικά εργαλεία.

Η φωτιά που προκλήθηκε σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού προκλήθηκε από το αυτοκίνητο που καιγόταν επάνω στην Εγνατία και οι φλόγες από αυτό μετεπήδησαν σε αρδευτικό κανάλι που βρίσκεται πλησίον της Εγνατίας (το οποίο ανήκει στην δικαιοδοσία του ΓΟΕΒ και όπως μας έχουν πληροφορήσει κάτοικοι του χωριού έχει να καθαριστεί περίπου μία δεκαετία) έγιναν αιτία να καούν θερμοκήπια,  ένα τρακτέρ, αγροτικά εργαλεία., να κινδυνέψουν σπίτια και περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ζωές.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής από Ημαθία και Πιερία κατέφτασαν στην περιοχή και με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να την ελέγξουν και να τη σβήσουν αποτρέποντας τα χειρότερα.

Για τις στιγμές που ζήσανε δίνοντας την μάχη με τη φωτιά μας μίλησαν ο Βασίλης Γκούντας πρώην πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και ο Σάκης Μάνος ιδιοκτήτης του καμένου θερμοκηπίου και του καμένου τρακτέρ

 

 

Απάντηση