ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εγκαίνια ανάπτυξης στην Επισκοπή Δήμου Αλεξάνδρειας.(βίντεο-φωτο)

Εγκαίνια ανάπτυξης στην Επισκοπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Ένα έργο ανάπτυξης και ένα όνειρο ετών των αγροτών Επισκοπής και Καλοχωρίου ολοκληρώνει ο Α.Σ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και εγκαινίασε εχθές Παρασκευή 2/7.

Πρόκειται για ένα έργο που δίνει ελπίδα ανάπτυξης και προοπτικής στον αγροτικό κόσμο της ευρύτερη περιοχή, μιας και η επενδυτική δραστηριότητα του συνεταιρισμού Α.Σ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ δεν σταματά εδώ και μετά την κατασκευή των ψυγείων χωρητικότητας περίπου 400 τόνων, προχωρά και στην κατασκευή διαλογητήριου.

Έτσι λοιπόν μια προσπάθεια που ξεκίνησε με την παραχώρηση 30 στρεμμάτων από την τότε κοινότητα Επισκοπής ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο από τον συνεταιρισμό Α.Σ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και όπως δηλώνει ο πρόεδρός του Στέφανος Νταούκας “Δεν μένουμε εδώ. Σχεδιάζουμε και συνεχίζουμε¨ 

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με τον αγιασμό από τον πάτερ Νεκτάριο, στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Επισκοπής Χρήστος Γιαννέκας και ο πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Χρήστος Γιαννακάκης

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στους χώρους ο πρόεδρός του συνεταιρισμού Α.Σ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ Στέφανος Νταούκας και μέλη της διοίκησης.

 

 

 

Απάντηση