ΑΓΡΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Express αποζημιώσεις ζητούν οι αγρότες του Λουτρού, σε διαφορετική περίπτωση από το Σάββατο ξεκινούν κινητοποιήσεις.

Express αποζημιώσεις ζητούν οι αγρότες του Λουτρού, σε διαφορετική περίπτωση από το Σάββατο ξεκινούν κινητοποιήσεις.

Το πρωί της Κυριακής 11/4 σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κατάστημα του Λουτρού με παρόντες αντιπροσωπεία αγροτών της κοινότητος και του προέδρου Αλέξανδρου Τζιμούλη.

Θέμα, η ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστησαν από τον παγετό, η διεκδίκηση άμεσης αποζημίωσης και η ίδρυση αγροτικού συλλόγου

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τους βουλευτές Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη Καθώς επίσης και με τον υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Το αίτημα των αγροτών, Express αποζημιώσεις για τις καταστροφές που υπέστησαν, Καθώς επίσης και το πάγωμα των εισφορών. από την πλευρά των βουλευτών και του υφυπουργού, ενημέρωσαν τους αγρότες, ότι ήδη έχουν κάνει τις απαραίτητες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Καθώς επίσης και με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ, για την άμεση εκτίμηση των ζημιών και τις αποζημιώσεις express.

Όπως τους ενημέρωσαν, ο υπουργός συμφωνεί και επιδιώκει συνολική αντιμετώπιση των επιπτώσεων του προβλήματος.

Οι αγρότες από την πλευρά τους, τόνισαν και αποφάσισαν ότι θα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι για την υλοποίηση των υποσχέσεων. Σε διαφορετική περίπτωση από το Σάββατο θα βγάλουν συμβολικά τα τρακτέρ τους στην πλατεία του χωριού και θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις.

Ακόμη στη Σύσκεψη αυτή αποφάσισαν την ίδρυση του Αγροτικού Συλλόγου Λουτρού την οποία σύσταση αναλαμβάνει να την διευθετήσει ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης

 

 

Απάντηση