ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καθημερινή προσπάθεια ανθρωπιάς κάνει το Olive Bistro προσφέροντας φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη(Βίντεο)

Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 προβλήθηκε στη  εκπομπή Εδώ και τώρα μετη Δέσποινα Καρέκλα και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ένα ρεπορτάζ ανθρωπιάς.

Στο Olive Bistro Wine bar στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας οι ιδιοκτήτες ο κύριος Αποστόλης και η κυρία Αθήνα κάνουν φιλότιμη καθημερινή προσπάθεια προκειμένου να μαγειρεύουν για 135 άτομα που έχουν ανάγκη το πιο πολύτιμο αγαθό, το φαγητό.

Με βασικά συστατικά την αγάπη και το μεράκι τους προσπαθούν καθημερινά να ετοιμάζουν διαφορετικό μενού και να το μοιράζουν σε συνανθρώπους μας.

Όπως μας είπαν, η πολιτεία επίσημα δεν είναι κοντά τους με κάποιο τρόπο και η καθημερινή προσπάθεια γίνεται τόσο από τους ίδιους όσο και από ανθρώπους που έχουν ευαισθητοποιηθεί από το έργο τους.

Τρόποι για να βοηθήσουμε σε αυτήν την δύσκολη εποχή υπάρχουν πολλοί και αξίζει να το κάνουμε γιατί μπορεί σήμερα να έχει ανάγκη κάποιος άλλος συναθρωπος την ανάγκη μας ενώ αύριο μπορεί να έχουμε εμείς την ανάγκη κάποιου!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός κάμερας μας μίλησαν για το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος να προσφέρει είτε τρόφιμα είτε χρηματικό ποσό. Ανάμεσα τους, δε, και άνθρωποι που πρόσφατα έχασαν δικούς τους ανθρώπους και μέσω της προσφοράς αυτής ένιωσαν καλύτερα.

Ακόμη,  τόνισαν ότι αυτήν την προσπάθεια θα την συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις και θα την σταματήσουν εάν και εφόσον και οι ίδιοι δεν θα έχουν να μαγειρέψουν κατι για τον εαυτότους και την οικογένειά τους.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση