ΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χωρίς προβλήματα παρά την έντονη χιονόπτωση το οδικό δίκτυο του δήμου Αλεξάνδρειας

Χωρίς προβλήματα παρά την έντονη χιονόπτωση το οδικό δίκτυο του δήμου Αλεξάνδρειας

Οι πολίτες του δήμου Αλεξάνδρειας ξύπνησαν και αντίκρισαν ένα χιονισμένο κατάλευκο τοπίο, αφού από τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου ξεκίνησε να χιονίζει πιο έντονα στην Αλεξάνδρεια και τα περίχωρά της..

Στο ρεπορτάζ που κάναμε και στην ζωντανή μετάδοση μέσω της web tv και της σελίδας μας στο facebook “Avena Fm 97,7” μεταφέραμε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του δήμου μας, η pποία βαίνει καλώς, αφού ο δήμος προνόησε και όπως μας είπε και ο αντιδήμαρχος δομικών έργων κύριος Κιοσέογλου, τον οποίο τυχαία συναντήσαμε, τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου ξεκίνησαν από τις 5 το πρωί να καθαρίζουν τους δρόμους και να ρίχνουν αλάτι προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Στη συνέχεια στο Καμποχώρι συναντήσαμε την πρόεδρο τοπικής κοινότητας την κυρία Παπαδοπούλου, η οποία επιβεβαίωσε ότι τα εκχιονιστικά μηχανήματα καθάριζαν τους δρόμους από το πρωί.

Πηγαίνοντας στον παλιό δήμο Αντιγονιδών και κατευθυνόμενοι προς Επισκοπή συναντήσαμε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα και ο υπάλληλος μίλησε στην κάμερα του Avena, λέγοντας ότι από το πρωί φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του οδικού δικτύου.

Στην επιστροφή συνομιλήσαμε με τον οδηγό ενός οχήματος της ΔΕΥΑΛ, ο οποίος μαζί με συναδέλφους του ξεβούλωναν το κεντρικό αγωγό που είχε βουλώσει.

Απάντηση