ΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΥΓΕΙΑΣ

Εδώ και τώρα: Καλοΐδου Α. “Η στήριξη που είχαμε από το κράτος ως οδοντίατροι ήταν αντιστρόφως ανάλογη με τη δική μας στήριξη”(Βίντεο)

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στην εκπομπή “Εδώ και τώρα” με τη Δέσποινα Καρέκλα και στο ράδιο Webtv Avena Fm 97,7 ήταν καλεσμένη η Καλοΐδου Αλίκη, Πρόεδρος Οδοντιατρικού συλλόγου Ημαθίας.

Η κυρία Καλοΐδου μίλησε για τα μέτρα που ισχύουν εντός των οδοντιατρείων αλλά και για τα αιτήματα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας που αφορούν την παροχή υγειονομικού υλικού για τη λειτουργία των οδοντιατρείων καθώς επίσης και φορολογικά και οικονομικά μέτρα στήριξης του Οδοντιατρικού Κλάδου.

Επίσης, είπε ότι ένα αίτημά του συλλόγου είναι να πραγματοποιηθεί εμβολιασμός και στο βοηθητικό προσωπικό των ιατρείων, όπου αυτό υπάρχει, ταυτόχρονα με τον εμβολιασμό των οδοντιάτρων.

Ακόμη, τόνισε ότι “η  στήριξη που είχαμε όλο τον καιρό από το κράτος ως οδοντίατροι ήταν αντιστρόφως ανάλογη με τη δική μας στήριξη προς τις δημόσιες δομές γιατί τόσο καιρό που κρατήσαμε ανοιχτά τα οδοντιατρεία μας από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα αποσυμφορήσαμε σε πολύ σημαντικό βαθμό το  Εθνικό Σύστημα Υγείας τουλάχιστον σε ότι αφορά την οδοντιατρική περίθαλψη.”

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση