ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΥΓΕΙΑΣ

Διαρκής η ψυχοκοινωνική στήριξη του «ΕΡΑΣΜΟΥ» μέσω τηλεφώνου και internet

Διαρκής η ψυχοκοινωνική στήριξη του «ΕΡΑΣΜΟΥ» μέσω τηλεφώνου και internet

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», εναρμονιζόμενος με την εφαρμογή του πρωτοκόλλου των υγειονομικών μέτρων περιορισμού της πολιτείας κατά της διασποράς του COVID19, ως γνωστόν προέβη εδώ και ενάμιση μήνα και μέχρι νεωτέρας  σε προσωρινή αναστολή όλων των δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης (Σχολές Γονέων, Βιωματικά Σεμινάρια) σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια. Ωστόσο, οι υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης από την επιστημονική ομάδα των εργαζομένων της δομής παρέχονται κανονικά μέσω τηλεφωνικής και διαδικτυακής επικοινωνίας (τηλ. email – skype) για όποιον το έχει ανάγκη.

Κανονικά και η υποδοχή των περιστατικών στον Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας

Δεδομένου ότι κατά το πρώτο κύμα έξαρσης και διασποράς της επιδημίας του ιού COVID19, και λόγω του αναγκαστικού εγκλεισμού του περασμένου Μαρτίου, αυξήθηκαν κατακόρυφα τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας, ο Ξενώνας Βραχείας Φιλοξενίας της δομής μας είναι σε πλήρη ετοιμότητα να υποδεχθεί περιστατικά καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας που έχουν καθοριστεί, κατόπιν συνεννοήσεως στην 24ωρη τηλεφωνική μας γραμμή 23310 74073.

Δευτέρα – Παρασκευή, 9π.μ.-14.00μμ
τηλ: 23310 74073 – email: erasmos.veria@gmail.com
Για οποιαδήποτε μεταβολή ή παράταση θα προβούμε σε σχετικές έγκαιρες ενημερωτικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας WWW.ERASMOSVERIAS.COM και δια του τοπικού Τύπου.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020).
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

 

 

Απάντηση