ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη για την εορτή των Χριστουγέννων

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη για την εορτή των Χριστουγέννων

Στις δύσκολες συνθήκες που στην καθημερινότητα ο καθένας μας βιώνει, ας αφιερώσουμε τα φετινά Χριστούγεννα στην πίστη και την αγάπη για τον άνθρωπο.

Τον άνθρωπο που αγωνίζεται να ξεπεράσει τα πολλά εμπόδια και να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο ,τον άνθρωπο που αγωνίζεται να φυλάξει το χαμόγελό του και τη διάθεση προσφοράς για να το χαρίσει σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η στάση ευθύνης και αλληλοσεβασμού που θα κρατήσουμε όλοι μας, αυτές τις μέρες, θα είναι αυτή που θα δηλώνει τη συμπαράσταση και την εκτίμησή μας σε όλους αυτούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή και σε αντίξοες συνθήκες, με κίνδυνο της ζωής τους, για την αντιμετώπιση της απειλής της πανδημίας, ώστε να μπορέσουμε εμείς και οι οικογένειές μας να απολαύσουμε όμορφες γαλήνιες, αν και μοναχικές, γιορτές .

Η Δημοτική αρχή, λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα συναισθήματα στέκεται από την πρώτη στιγμή αρωγός στις δυσκολίες και αγωνίζεται ολόψυχα και αταλάντευτα για ένα καλύτερο μέλλον.

Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι, σε όλους και όλες ξεχωριστά αλλά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι το νέο ξεκίνημα για μια δημιουργική περίοδο, κυρίως με υγεία, αγάπη για τον συνάνθρωπο, ειρήνη στις καρδιές και σε όλο τον κόσμο, χαρά και ευτυχία , έχοντας πάντα οδηγούς, το Αστέρι της Βηθλεέμ , την ελπίδα και την αισιοδοξία.

 

 

 

Απάντηση