ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Προτάσεις για κορωνοϊό και Κέντρο Υγείας απο τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας στην τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Καράογλου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι με την συμμετοχή των δημάρχων της Ημαθίας, του Αντιπεριφερειάρχη, του Υπεάρχη, του Περιφερειάρχη και του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου με αντικείμενο συζήτησης τον τρόπο αντιμετώπισης της έξαρσης της πανδημίας.

Η θέση του δημάρχου του δήμου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνης ήταν, ότι αν και θεωρητικά ο δήμος Αλεξάνδρειας εμφανίζεται με μικρότερο αριθμό κρουσμάτων αυτό  δεν τον εφησυχάζει και θα προτιμούσε το ποσοστά να ήταν μηδενικό. Η πρόταση του ήταν να ενταθούν οι έλεγχοι και οι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν και να τηρούν ακόμη περισσότερο τις οδηγίες των ειδικών. Τέλος, έθεσε το ζήτημα του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας για
το οποίο  ζήτησε την αναβάθμιση του και τη στελέχωση του τόσο με υγειονομικό προσωπικό όσο και στην ενίσχυση του εξοπλισμού του.  Για τον λόγο αυτόν, ζήτησε να συναντηθεί με τον Υπουργό τον κ. Καράογλου και τον Περιφερειάρχη κ.  Τζιτζικώστα, οι οποίοι συμφώνησαν ως προς την συνάντηση και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία της συνάντησης.

Απάντηση