ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε τα εξαιρετικά εναέρια και επίγεια πλάνα από το έργο της ασφαλτόστρωσης στην Αλεξάνδρεια.(Βίντεο-φωτο)

Δείτε τα εξαιρετικά εναέρια και επίγεια πλάνα από το έργο της ασφαλτόστρωσης στην Αλεξάνδρεια

Το έργο της ασφαλτόστρωσης της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξάνδρεια επέβλεψαν το πρωί της Τρίτης 17/11 ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο Δήμαρχος του Δήμου Παναγιώτης Γκυρίνης. Τον αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν η διευθύντρια και η προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας του νομού, κυρίες Παναγιωτίδου και Νοβάκη.

Το έργο είναι η συνέχεια του έργου της ασφαλτόστρωσης  Κυψέλης – Αλεξάνδρειας, πού ξεκίνησε την Πέμπτη 5/11 και ολοκληρώνετε με την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης της 28ης Οκτωβρίου (δρόμος Αλεξάνδρειας-Κατερίνης)

Στη συνέχεια τόσο ο αντιπεριφερειάρχης, όσο και ο δήμαρχος καθώς επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες στις δηλώσεις που παραχώρησαν, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους, όπου ένα αίτημα αρκετών ετών των πολιτών, σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιείται και δίνεται προς χρήση. Υποσχέθηκαν δε ότι τα έργα αυτά θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία του δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και όλου του νόμου.

Το ράδιο WebTV Avena 97,7 θέλοντας να σας δείξει το πολύ σημαντικό έργο για την κυκλοφορία των οχημάτων. Δημιούργησε, σε συνεργασία για τις επίγειες λήψεις με το Στούντιο Μανίκας (Μελίκη) και για τα εξαιρετικά εναέρια πλάνα μέσω του drone της εταιρείας AAS security ( Αλεξάνδρεια) ένα  βίντεο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Mανίκα και σας το παρουσιάζει

Απάντηση