ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε το πρώτο από τα πολλά επικίνδυνα σημεία που θα προβάλλει το ράδιο WEB TV AVENA 97,7 για την ευαισθητοποίηση των υπευθύνων.

Δείτε το πρώτο από τα πολλά επικίνδυνα σημεία που θα προβάλλει το ράδιο WEB TV AVENA 97,7 για την ευαισθητοποίηση των υπευθύνων.

Τοράδιο AVENA 97,7και η  WEB TV του σταθμού στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης και προβολής της καθημερινότητας και των προβλημάτων αυτής, παρουσιάζει και αναδεικνύει επικίνδυνα σημεία σε δρόμους και περιοχές της Ημαθίας που η αμέλεια η απροσεξία, η αβλεψία, η’ και αδιαφορία των υπευθύνων μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, μέχρι και σοβαρά ατυχήματα.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας η ευαισθητοποίηση των υπευθύνων.

Πρώτο σημείο ο δρόμος Αλεξάνδρειας – Κεφαλοχωρίου – Ξεχασμένης όπου δεν υπάρχουν stop και προειδοποιητικά σήματα. Βέβαια στον δρόμο αυτόν υπάρχουν και υπερυψωμένα σημεία που εάν δεν τα γνωρίζεις ο κίνδυνος για να φύγεις από τον δρόμο είναι πολύ μεγάλος. Τα σημεία αυτά θα τα δείτε στην σημερινή μας εκπομπή ”Πρωινές Ματιές” στις 10+15πμ από το Facebook Avena Fm 97,7 και θα ακούσετε ράδιο AVENA 97,7.

Βέβαια ζητάμε και την βοήθεια των αναγνωστών και ακροατών μας επικοινωνώντας μαζί μας μέσω του messenger Avena Fm 97,7 και Τάσος Καμπάνης και email info@avena.gr

Απάντηση