ΑΓΡΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στέλιος Κουρνιάκος σε σκληρή αντιπαράθεση με τον επενδυτή Χρήστο Καραθανάση: Ποιος νομίζεις ότι είσαι; (βίντεο)

Στέλιος Κουρνιάκος σε σκληρή αντιπαράθεση με τον επενδυτή Χρήστο Καραθανάση: Ποιος νομίζεις ότι είσαι;

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/11 το πρωί και στην εκπομπή ”Πρωινές Ματιές” του ράδιο WebTV avena 97,7. με παρουσία εκπροσώπων αγροτών τευτλοπαραγωγών τους κυρίους Παύλο Μπογιαννίδη  και Γιάννη Σαμαρά και με σκληρή αντιπαράθεση του Στέλιου Κουρνιάκου με τον επενδυτή Χρήστο Καραθανάση

Θέμα  συζήτησης οι τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στον τομέα της καλλιέργειας των τεύτλων, της μη λειτουργίας της βιομηχανίας ζάχαρης στο Πλατύ, αλλά και της προβληματικής λειτουργίας του εργοστασίου ζάχαρης των Σερρών, όπου η παραγωγή των τεύτλων φαίνεται ότι οδηγείται σε οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία πλην της παραγωγής ζάχαρης.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ο οποίος. Αναφέρθηκε στους λόγους της μη λειτουργίας του εργοστασίου Πλατέος, το οποίο θεωρεί ως τον βασικό πυλώνα και το όνειρό του είναι το εργοστάσιο αυτό να γίνει το στολίδι της Ελλάδος.

Επίσης είπε γιατί επέλεξε να λειτουργήσει των Σερρών και όχι του Πλατέος. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που δημιουργεί και έχει δημιουργήσει η Πανδημία του κορωνοϊού.

Στο ερώτημα δε που του έγινε από τους παριστάμενους εκπροσώπους των αγροτών, εάν η παραγωγή τεύτλων μπορεί να είναι βιώσιμη και παραγωγική στη χώρα μας? Η απάντηση του ήταν Ναι και ότι η προσπάθεια του επικεντρώνονται σε αυτή την κατεύθυνση..

Για να πετύχει η προσπάθεια αυτή χρειάζεται υπομονή Όλοι όμως βρίσκουν την εύκολη λύση και Χτυπούν τον Καραθανάση. Εργαζόμενοι, τράπεζα, αγρότες, πολιτικοί, με έχουν καταντήσει σάκο του μποξ είπε.

Επίσης Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε και συναντά από τους πολιτικούς και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην υφυπουργό την κυρία Αραμπατζή η οποία είναι από τις Σέρρες και δεν σηκώνει το τηλέφωνο όπως είπε. Επίσης αιχμές άφησε και για τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη λέγοντας ότι δεν βοήθησε την κατάσταση ώστε να πληρώνουν το ρεύμα που τους αναλογεί και να μην χρεώνονται χρεώσεις που δεν αναλογούν στην επιχείρηση.

Να επισημάνουμε δε ότι κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του κυρίου Καραθανάση υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με τον Στέλιο Κουρνιάκο ο οποίος σε κάποια στιγμή του είπε ότι ”Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Όπως επίσης ”θα θελα να δω να βγάζεις ένα τσουβάλι ελληνικής Ζαχάρης

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Απάντηση