ΑΓΡΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το κακόγουστο σήριαλ στην βιομηχανία ζάχαρης, που η ΔΕΗ στο Πλατύ έκοψε το ρεύμα συνεχίζεται.(βίντεο)

Το κακόγουστο σήριαλ στην βιομηχανία ζάχαρης, που η ΔΕΗ στο Πλατύ έκοψε το ρεύμα συνεχίζεται

Στις 22 Σεπτεμβρίου ημέρα τρίτη στο υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων υπό την προεδρία του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη και τη συμμετοχή του επενδυτή και Προέδρου της Royal Sugar Χρήστου Καραθανάση, παίρνονταν η απόφαση, το αργότερο έως την 1η Νοεμβρίου 2020 το εργοστάσιο ζάχαρης στις Σέρρες να παραλαμβάνει Tεύτλα για παραγωγή ζάχαρης

Εδώ η ανακοίνωση από το site του Υπουργείου

Αντί αυτού όμως διαβάζουμε από τον τοπικό τύπο των Σερρών ότι το εργοστάσιο θα ανοίξει τις πύλες του για να παραλάβει Tεύτλα, τα οποία όμως θα επεξεργαστεί για ζωοτροφές και άλλα υποπροϊόντα και όχι για παραγωγή ζάχαρης όπως είχε συμφωνηθεί.

Εδώ το σχετικό δημοσίευμα από το site των Σερρών

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εδώ και λίγες ημέρες η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα από το εργοστάσιο Πλατέος, δημιουργώντας επικίνδυνη κατάσταση πρόκλησης ατυχήματος στο σημείο εκείνο του οδικού δικτύου, μιας και ως γνωστόν μπροστά από τη βιομηχανία υπάρχει ο κόμβος που ήταν φωταγωγημένος και βοηθούσε στην ομαλή λειτουργία της κίνησης των οχημάτων.

Μετά από όλα αυτά ρωτάμε

Ο υπουργός ανάπτυξης κ Γεωργιάδης ο οποίος πέρυσι υποσχόταν ότι σε λίγο διάστημα θα ανάψει το καμίνι. Γνωρίζει ότι όχι μόνο το καμίνι δεν έχει ανάψει αλλά η ΔΕΗ έχει κόψει και το ρεύμα?

Oι βουλευτές του νομού τον έχουν ενημερώσει?  και τι προτίθενται να κάνουν?

O δήμος Αλεξάνδρειας όπως πληροφορούμαστε κινεί τη διαδικασία εισπράξεις των δημοτικών τελών από τη βιομηχανία, ελπίζουμε σύντομα να υπάρχουν αποτελέσματα.

Aκόμη ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις 29/5/20 στο ράδιο WebTV avena 97.7 είχε δηλώσει ότι ξεκινούν οι διαδικασίες διεκδικήσεις από τον Δήμο, του χώρου που είχε παραχωρηθεί από την πρώην κοινότητα Πλατέος στη βιομηχανία. Ελπίζουμε η διαδικασία διεκδίκησης να βρίσκεται σε καλό δρόμο

Απάντηση