ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε τον επενδυτή κ Βασιλείου να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Δήμο Βέροιας

Δείτε τον επενδυτή κ Βασιλείου να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Δήμο Βέροιας

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29/9 ανέλυσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”Πρωινές Ματιές” του ράδιου WebTV avena 97.7 ο Χάρης Καφτεράνης,με τους δημοσιογράφους της εκπομπής Τάσο Καμπάνη και Στέλιο Κουρνιάκο.

Ιδιαίτερα η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα που αφορούσε, παραχώρηση εκ μέρους του Δήμου των υδάτων για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε ιδιώτη.

Η πρόταση από επιτροπή της οποίας τα μέλη δεν γνώριζε ούτε ο επενδυτής, έλεγε ότι παραχωρείται το δικαίωμα εκμετάλλευσης των νερών, με ετήσιο “ενοίκιο” τα 1000 περίπου ευρώ για τον Δήμο Βέροιας και 2000 ευρώ για τον συνιδιοκτήτη Δήμο Αλεξάνδρειας και μόνο για τον Δήμο της Βέροιας το ποσό του 3% ετησίως επί του τζίρου!

Η πρόταση είναι καταφανώς χαριστική για τον επενδυτή, αδικεί πρόδηλα τον Δήμο Αλεξάνδρειας και συνάντησε την αντίθεση της αντιπολίτευσης. Εννοούμε της ελάσσονος καθότι η αξιωματική αντιπολίτευση συμπλέει με τη Διοίκηση λόγω συνεργασίας.
Στην εκπομπή παρενέβη ο ιδιώτης-επενδυτής κ Βασιλείου, επιβεβαίωσε τα αναφερόμενα για τους όρους, αφού πρώτα ανέφερε το ιστορικό, διαφώνησε με το ύψος των ετήσιων κερδών και απάντησε στις ερωτήσεις. Εντύπωση έκανε η διατύπωση που χρησιμοποίησε για να εξηγήσει το πως κατέληξαν στο ποσό των 1000 ευρώ ετησίως και μίλησε για “συναλλακτικά ήθη”…

Από την πλευρά του δήμου Βέροιας κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν παρενέβη κανείς

Δείτε και ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί την παρέμβαση του επενδυτή κυρίου Μεταξά Βασιλείου και τον σχολιασμό που ακολούθησε

Δείτε τον σχολιασμό των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου

 

Απάντηση