ΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΥΓΕΙΑΣ

Δεν περιορίζεται ο ιός μέχρι τις 00:00: Κώστας Σαμανίδης, πρόεδρος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Βέροιας.(βίντεο)

Δεν περιορίζεται ο ιός μέχρι τις 00:00: Κώστας Σαμανίδης, πρόεδρος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Βέροιας

Στη web tv Avena και στο Facebook στην σελίδα “Αvena Fm 97,7” ο πρόεδρος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Βέροιας κ. Κώστας Σαμανίδης παραχώρησε μια συνέντευξη περιγράφοντας την κατάσταση στη Βέροια μετά την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Σαμανιδης χαρακτήρισε την κατάσταση δύσκολη, ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψιν της τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς πλήττονται ιδιαίτερα και κινδυνεύουν σε ένα επόμενο lockdown να μπούνε πολλά λουκέτα και να προχωρήσουν οι καταστηματάρχες σε πολλές απολύσεις.

Με αφορμή την συναυλία που έδωσε ο Παπακωνσταντίνου στη Βέροια πριν λίγες μέρες και συζητήθηκε έντονα καθώς ο κόσμος ήταν πολύς, είπε ότι, ο δήμος κινήθηκε σε νόμιμα πλαίσια. Πρόκειται, όμως, για ένα ατόπημα της κυβέρνησης που δίνει τη δυνατότητα να γίνουν εκδηλώσεις σε περιοχές που τηρούνται περιοριστικά μέτρα και την ίδια στιγμή περιορίζει τις οικονομικές δραστηριότητες σε άλλους κλάδους. Δεν πρέπει να καλλιεργείται το αίσθημα της αδικίας.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι πιο έντονοι αυτήν την περίοδο, στοχεύοντας η κυβέρνηση να ελέγξει την κατάσταση με αυτόν τον τρόπο. Όμως την ίδια στιγμή δημιουργείται η εικόνα  ότι η κυβέρνηση τα ποσά που έδωσε τους προηγούμενους μήνες θέλει να τα πάρει πίσω με αυτόν τον τρόπο, καλλιεργώντας τον φόβο.

Κλείνοντας, το μήνυμα που στέλνει προς τους συναδέλφους , είναι να προσπαθήσουν να τηρούν τα μέτρα, να κάνουν υπομονή και το μήνυμά του προς την κυβέρνηση είναι, ότι υποχρέωσή της είναι να κοιτάξει με διαφορετικό μάτι τα περιοριστικά μέτρα γιατί με μαθηματική ακρίβεια οι επιχειρηματίες θα οδηγηθούν  σε απολύσεις προσωπικού ή στο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους. Δεν περιορίζεται ο ιός μέχρι τις 00:00 και μετά τις 00:00 είναι επικίνδυνος.

 

 

 

 

Απάντηση