ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανέλαβε τα καθήκοντά του στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ο Δημήτρης Πυρινός

Ανέλαβε τα καθήκοντά του στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ο Δημήτρης Πυρινός

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των προσωρινών Διευθυντών Εκπαίδευσης και την τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Πυρινού στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Διεύθυνσης η καθιερωμένη τελετή παράδοσης και παραλαβής.

Ο αποχωρών κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος, που υπηρέτησε στη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης από το 2010, καλωσόρισε τον νέο Διευθυντή, τον συνεχάρη για την επιλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του. Ο κ. Διαμαντόπουλος ευχαρίστησε, επίσης, όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους και τα στελέχη της Διεύθυνσης για την μακρόχρονη και εποικοδομητική συνεργασία τους και έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της Διεύθυνσης κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο παραλαβών κ. Δημήτρης Πυρινός, αφού ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, δήλωσε ότι έχει συναίσθηση των απαιτήσεων της θέσης που καλείται να υπηρετήσει, ζήτησε τη συνεργασία όλων και δεσμεύτηκε να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για το καλό των σχολείων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια, ο κ. Διαμαντόπουλος ενημέρωσε τον κ. Πυρινό για την εσωτερική οργάνωση και λειτουργία της Διεύθυνσης και του παρέδωσε τον προγραμματισμό του προσεχούς σχολικού έτους για τα σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής, καθώς και τον προγραμματισμό εκπαίδευσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Επισημαίνεται ότι λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται στις δημόσιες υπηρεσίες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, η τελετή έγινε σε περιορισμένο κύκλο ατόμων και χωρίς προσκλήσεις προς θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Απάντηση