ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

33χρονος Ναουσαίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τη μηχανή του

33χρονος Ναουσαίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τη μηχανή του

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στην οδό Φιλ . Κοκκίνου στη Νάουσα. 33χρονος Ναουσαίος, για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος.
Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο άργησε 35 λεπτά. Το χρονικό αυτό διάστημα που χάθηκε, πιθανόν να ήταν και πολύ σημαντικό καθώς ο νεαρός αιμορραγούσε στην άσφαλτο και ουδείς μπορούσε να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, που απείχε από τα ατύχημα λίγα  μετρά!

Είναι η πολλοστή φορά που αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε το γεγονός της έλλειψης ασθενοφόρου στην  στην πόλη μας. Αν δεν μπορεί το κράτος να ναυλώσει ένα, ας το κάνει ο Δήμος μας ή ακόμα και όλοι εμείς μαζί. Είναι τραγικό να χάνονται ζωές λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νοσοκομείο μας.

Ίσως είναι το μοναδικό νοσοκομείο σε όλην τη χώρα που δεν έχει ασθενοφόρο σε 24ωρη βάρδια. Αυτό πρέπει να αλλάξει όχι αύριο, αλλά σήμερα κιόλας. Για να δούμε θα ευαισθητοποιηθούν οι πολιτικοί μας ή θα συνεχιστεί το κακό και θα χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές;

Foninaousis.gr

 

Απάντηση