ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιάννης Κιρκιλιανίδης: Λάθος που στηρίξαμε τον Παναγιώτη Γκυρίνη το 2014.(βίντεο)

Γιάννης Κιρκιλιανίδης: Λάθος που στηρίξαμε τον Παναγιώτη Γκυρίνη το 2014

Λάθος χαρακτήρισε τη στήριξη στον Παναγιώτη Γκυρίνη το 2014 ως υποψήφιο Δήμαρχο, ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, κατά τη διάρκεια  συνέντευξης που παραχώρησε στην web tv avena 97.7 την Παρασκευή 12/6,στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”Πρωινές Ματιές”

Ήταν λάθος κι αν ο χρόνος επέστρεφε δεν θα το στηρίζαμε, όπως επίσης δεν υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον προσωπικά να τον ξανά στηρίξω, συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Αναφερόμενος δε στην παραίτηση του αρχηγού της παράταξης που ανήκει Κώστα Ναλπάντη είπε.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοί του δεν συμφώνησα στην παραίτησή του. Μάλιστα δε του πρότειναν να παραμείνει τουλάχιστον ένα διάστημα ως αρχηγός.Παρόλα αυτά όμως σεβάστηκαν την απόφασή του και συνεχίζουν.

Για σκουπίδια

Απαράδεκτη θεωρεί την κατάσταση, την οποία χρεώνει προσωπικά στον Δήμαρχο, αλλά και στον σημερινό Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Κούγκα, ο οποίος είχε πει ότι σε 5 μέρες το πρόβλημα των σκουπιδιών θα επιλυόταν.

Προτείνει δε για την επίλυση του, την ιδιωτικοποίηση μέρος αυτής για ένα χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που δεν επιτρέπεται η πρόσληψη υπαλλήλων.

Για έργα.

Δεν υπάρχει όραμα και σχεδιασμός και αυτά που προχωρούν, προχωρούν με αργούς ρυθμούς.

Για αδέσποτα

Πρέπει να υπάρξει στενή συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις και σίγουρα το πρόβλημα δε λύνεται με τις έριδες και κόντρες. Επίσης,  πρότεινε την πρόσληψη μόνιμου κτηνιάτρου, την οποία όμως,  αρνήθηκε η διοίκηση.

Τέλος για το ενδεχόμενο υποψηφιότητά του ως δημάρχου, μικρή χαραμάδα άφησε λέγοντας.

Στο τέλος της θητείας εφόσον έχω ανταποκριθεί θετικά στο ρόλο του αρχηγού της αντιπολίτευσης θα πάρω τις αποφάσεις μου.Όμως για να είμαι, το ποσοστό είναι της τάξης του 0,1%

Απάντηση