ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε την κινηματογραφική ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε κοσμηματοπωλείο της Αλεξάνδρειας

Δείτε την κινηματογραφική ληστεία που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 19/5 σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αλεξάνδρειας.

Ο συναγερμός χτύπησε, τα βίντεο κατέγραφαν το συμβάν και οι δράστες ανενόχλητοι ως να ήταν στη δική τους επιχείρηση και να κάνανε μία μετακόμιση, έσπασαν την είσοδο της επιχείρησης τράβηξαν το χρηματοκιβώτιο βάρος πάνω από ένα τόνο, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα όταν εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε κάποιο αυτοκίνητο που έτυχε τυχαία εκείνη τη στιγμή να περνά από το σημείο,οι δράστες πήγαν με το δικό τους όχημα και ανάγκασαν τον οδηγό να αλλάξει πορεία.

Η λεία σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και οι δράστες χρησιμοποίησαν τρία με τέσσερα αυτοκίνητα και ήταν περίπου επτά με οκτώ άτομα.

Βλέπουμε λοιπόν το τελευταίο διάστημα η εγκληματικότητα να αυξάνεται επικίνδυνα.Η αστυνομία να μην μπορεί να αντεπεξέλθει, για πολλούς λόγους.

Εδώ λοιπόν πού φτάσαμε ο δήμος θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και σε συνεργασία με την αστυνομία, τον εμπορικό σύλλογο και με κάποια εταιρεία φύλαξης πού να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις,να ενισχύσουν τα μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Να θυμίσουμε ότι τον μήνα Απρίλιο η εταιρεία φύλαξης AAS Υπηρεσίες Ασφαλείας-security είχε αναλάβει δωρεάν την φύλαξη των επιχειρήσεων και συνέβαλε στην αποτροπή 50 περιπτώσεων και στην εξιχνίαση μιας κλοπής.

 

 

Απάντηση