ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο ατύχημα στην Αλεξάνδρεια.Δείτε τι δήλωσε ο οδηγός ενός εκ των τριών οχημάτων

Τροχαίο ατύχημα στην Αλεξάνδρεια.Δείτε τι δήλωσε ο οδηγός ενός εκ των τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν στο ατύχημα

H απροσεξία σύμφωνα με μαρτυρίες ενός οδηγού ήταν η αιτία ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος με τρία οχήματα.Ευτυχώς χωρίς θύματα και τραυματίες.

Το πρωί της Τετάρτης 22/4 στον παλιό Εθνικό δρόμο Βέροιας Θεσσαλονίκης 500 μέτρα περίπου πριν την είσοδο της Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του πρώτου οχήματος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα αναγκάζοντας τον οδηγό Ταξί της απέναντι πλευράς να μπει και αυτός στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ταξί να βρεθεί μέσα στο αρδευτικό κανάλι πού βρίσκεται από την αριστερή πλευρά του δρόμου.

Δυστυχώς ενεπλάκη και τρίτο όχημα το οποίο ερχόταν πίσω από το πρώτο όχημα και για να αποφύγει τη σύγκρουση με τα άλλα δύο έκανε ελιγμό προς τα δεξιά και έριξε το αυτοκίνητο στο αρδευτικό κανάλι πού βρίσκεται δεξιά του δρόμου.

Ευτυχώς για όλους από το ατύχημα αυτό προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές οι ιδιοκτήτες των οχημάτων των δύο πρώτων οχημάτων είναι από την Αλεξάνδρεια και το τρίτο από το Πλατύ.

Αμεσα στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν η πυροσβεστική και η αστυνομία, η οποία διερευνά και τα αίτια του ατυχήματος.Επίσης μεγάλη συνεισφορά για τον απεγκλωβισμό των οχημάτων η παρουσία της εταιρείας Φλώρος που έκανε και τον απεγκλωβισμό

 

Απάντηση