ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παναγιώτης Γκυρίνης: Ικανοποιημένος από τη λειτουργία της λαϊκής και που δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο δήμο Αλεξάνδρειας.(βίντεο)

Παναγιώτης Γκυρίνης: Ικανοποιημένος από τη λειτουργία της λαϊκής και που δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο δήμο Αλεξάνδρειας

Με αρκετό κόσμο και με τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται λόγω της κατάστασης, το σημερινό Σαββατιάτικο παζάρι στην Αλεξάνδρεια.

Με εκθέτες όσους ορίζουν οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες και με την παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/4 του Λαζάρου, το καθιερωμένο παζάρι στην Αλεξάνδρεια.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα τόσο των επαγγελματιών όσο και του κόσμου από την όλη κατάσταση. Σε ένα όμως σημείο όλοι συμφωνούν, ότι αυτό που προέχει είναι η υγεία.

Παρών και ο δήμαρχος του δήμου Παναγιώτης Γκυρίνης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Δελιόπουλο ο οποίοι βρέθηκαν εκεί για να επιτηρήσουν την σωστή λειτουργία της λαϊκής και να συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες και τον κόσμο.

Μας δήλωσε δε ότι όλα λειτουργούν κανονικά, προέτρεψε όλους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και εξέφρασε την ικανοποίηση του ότι στο δήμο δεν υπάρχουν κρούσματα και το απέδωσε στην συμμόρφωση του κόσμου στις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του AVENA.GR ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, οι επαγγελματίες και οι καταναλωτές στην λαϊκή αγορά της Αλεξάνδρειας

Απάντηση