ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το βενζινάδικο της revoil στο 45 (Παλαιοχώρι) αποπειράθηκαν να κλέψουν.Δείτε πως το περιγράφει ο ιδιοκτήτης.(βίντεο)

Το βενζινάδικο της revoil στο 45 (Παλαιοχώρι) αποπειράθηκαν να κλέψουν.Δείτε πως το περιγράφει ο ιδιοκτήτης.(βίντεο)

Το βενζινάδικο της revoil στο 45 (Παλαιοχώρι) αποπειράθηκαν να κλέψουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 26/3

Στις 11+30μμ και λίγη ώρα μετά αφότου ο ιδιοκτήτης Σάκης Χατζόπουλος, έκλεισε και έφυγε από την επιχείρησή του, τα συστήματα ασφαλείας τον ειδοποίησαν ότι άγνωστοι επιχείρησαν να ληστέψουν την επιχείρησή του.

Συγκεκριμένα όπως μας περιγράφει και στο βίντεο που ακολουθεί, αφού τράβηξαν στην άκρη τις γλάστρες πού ήταν μπροστά από την είσοδο της επιχείρησης,έκαναν όπισθεν με το κλεμμένο ΙΧ (μάρκας Toyota Starlet) με αποτέλεσμα να σπάσουν την τζαμαρία και να προξενήσουν υλικές ζημιές.

Οι επίδοξοι ληστές ήταν τρεις και φορούσαν ιατρικές μάσκες και γάντια.Αυτά που φορά πολύς κόσμος για την πανδημία του Κορωνοϊού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ασφάλεια Αλεξάνδρειας η οποία προχώρησε σε καταδίωξη των Κακοποιών, οι οποίοι κατάφεραν να ξεφύγουν πετώντας μπαταρίες αυτοκινήτων,που προφανώς από κάπου είχαν κλέψει.

Βέβαια αυτό που μας είπε ο κύριος Χατζόπουλος και θα συμφωνήσουμε μαζί του, είναι το θράσος αυτών των ανθρώπων οι οποίοι δεν δίστασαν σε λιγότερο από 40-50 μέτρα από την στρατιωτική σκοπιά, του στρατοπέδου που βρίσκεται απέναντι, να προχωρήσουν σε μία τέτοια πράξη.

Απάντηση