ΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΥΓΕΙΑΣ

Ο ΤΟΕΒ Τρικάλων ανακοινώνει

Ο ΤΟΕΒ Τρικάλων ανακοινώνει

Ο ΤΟΕΒ Τρικάλων Ημαθίας με γνώμονα τις αποφάσεις των υπουργείων Εσωτερικών, Υγείας και του ΕΟΔΥ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειας οι οποίες θα συμβάλλουν αφενός στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, και αφετέρου στη σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα προχωρά στη λήψη μέτρων αντιμετώπισης με στόχο να διαφυλαχτεί η υγεία και η ασφάλεια του συναλλακτικού κοινού καθώς και των εργαζομένων:

  • Να αποφεύγεται όσο είναι δυνατόν η αυτοπρόσωπη παρουσία στο γραφείο.

  • Ο Οργανισμός θα κάνει πλήρως αποδεκτή την υποβολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω FAX, όλων των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για τα οποία απαιτείται η κατάθεσή τους από τους πολίτες, προκειμένου να μη χρειάζεται να προσέρχονται στο γραφείο.

-Οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά ή με κατάθεση στην τράπεζα.

  • Η προσέλευση και η εξυπηρέτηση του κοινού στο γραφείο θα γίνεται μόνο για τις υποθέσεις που αποτελούν έκτακτη ή επείγουσα ανάγκη και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

  • Στο χώρο του γραφείου δεν θα εξυπηρετούνται περισσότερα από 2 άτομα.

  • Να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών (τουλάχιστον 2 μέτρα).

  • Καθιερώνεται η τήρηση βιβλίων επισκεπτών που επισκέπτονται το γραφείο.

Σ αυτές τις δύσκολες για όλους μας στιγμές παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση.  Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, αλλά αντιμετωπίζεται, αρκεί να δείξουμε ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

Ο Πρόεδρος ΤΟΕΒ Τρικάλων.
ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Απάντηση