ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΥΓΕΙΑΣ

“Μένουμε σπίτι”.Μήνυμα της Π.Ε. Ημαθίας.Μόνο Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή ανοιχτά οι υπηρεσίες και με ραντεβού

“Μένουμε σπίτι”.Μήνυμα της Π.Ε. Ημαθίας.Μόνο Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή ανοιχτά οι υπηρεσίες και με ραντεβού.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας εντείνει την προσπάθειά της, για την ενημέρωση των πολιτών και την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού. Μέσω μηνύματος καλεί τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους

ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι και ο περιορισμός των ημερών που θα λειτουργούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών.  Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε ότι από τώρα και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας θα εξυπηρετούν τους πολίτες μόνο τρεις ημέρες της εβδομάδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι υπηρεσίες θα λειτουργούν χωρίς να υπάρχει πρόσβαση για το κοινό. Για λόγους μέτρων πρόσληψης και προφύλαξης, στις ημέρες προσέλευσης του κοινού, στην είσοδο κάθε υπηρεσίας θα γίνεται καταγραφή των ατομικών στοιχείων κάθε εισερχόμενου πολίτη, για νόμιμη χρήση τους σε κάθε πιθανή περίπτωση που θα υπάρξει ανάγκη ιατρικής ιχνηλασιμότητας της κίνησης εντός της υπηρεσίας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιπλέον, πριν την κάθε επίσκεψη στις υπηρεσίες, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα ως κάτωθι:
Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας: 2331350172
Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών: 2331353417
Δ/νση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος: 2331353614
Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής: 2331350146
Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων: 2331350118
Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων: 2331353661
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη: 2331350102

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας με ανακοίνωσή της αναφέρει: Παρακαλούνται οι πολίτες να δείξουν κατανόηση στις αποφάσεις που λαμβάνονται, να προσέρχονται στις υπηρεσίες με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό και μόνο για επείγουσες και αναγκαίες περιπτώσεις και κυρίως να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κοροναϊού”.

Comment here