ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σάκης Κούγκας.Κατηγορηματικός και καθησυχαστικός προς τους κατοίκους Αμπελοτοπίων Αλεξάνδρειας,Δεν θα σπαρθούν Ρύζια.(Βίντεο)

Σάκης Κούγκας.Κατηγορηματικός και καθησυχαστικός προς τους κατοίκους Αμπελοτοπίων Αλεξάνδρειας,Δεν θα σπαρθούν Ρύζια.

Κατηγορηματικός και καθησυχαστικός ότι δεν θα σπαρθούν ρύζια στην περιοχή των Αμπελοτοπίων Αλεξάνδρειας, ήταν προς τους κατοίκους της περιοχής ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Σάκης Κούγκας.

Την βεβαιότητα αυτή και την αποφασιστικότητα του φορέα εξέφρασε ο πρόεδρος κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους κατοίκους της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 8/3.

Ο πρόεδρος επανέλαβε αυτά που είχε δηλώσει δημόσια μέσω της εκπομπής ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ”του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7.Ότι δηλαδή έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του παραγωγού και υπάρχει απόφαση του ΤΟΕΒ η οποία δεν επιτρέπεται να δοθεί ποσότητα νερού για τη συγκεκριμένη παραγωγή, όπως επίσης η τιμή κατά στρέμμα που αποδίδουν στον οργανισμό oi παραγωγοί ρυζιού είναι τριπλάσια από τους άλλους.

Βέβαια από την πλευρά των κατοίκων υπήρξε η εκδήλωση της ανησυχίας όμως ο πρόεδρος ήταν κατηγορηματικός.

Παρών στη σύσκεψη και ο Αργύρης Πανταζόπουλος νομικός σύμβουλος του ΤΟΕΒ ο οποίος αναφέρθηκε στο νομικό πλαίσιο της υπόθεσης.

https://www.facebook.com/avenafm977/videos/10216080912967457/?t=2

 

Comment here