ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Mε τον Μιχάλη Χαλκίδη συμφώνησε ο Αργύρης Πανταζόπουλος και διαφώνησε με τον Δήμαρχο.(Βίντεο)

Mε τον Μιχάλη Χαλκίδη συμφώνησε ο Αργύρης Πανταζόπουλος και διαφώνησε με τον Δήμαρχο.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας, την Παρασκευή 28/2 το μεσημέρι, όταν και συνεδρίασε με μοναδικό θέμα συζήτησης, την τελική τιμή ανάθεσης σε δικηγόρο της υπόθεσης ανακοπής και διακοπής της πληρωμής χρεών προς την εφορία.

Υπόθεση που αφορά τον παλιό Δήμο Μελίκης και καλούνται σήμερα να πληρώσουν οι πολίτες που νοικιάζουν κτίρια ή χωράφια του δήμου.

Η διαφωνία του Αργύρη Πανταζοπούλου με το Δήμαρχο αφορούσε στο σκέλος της τοποθέτησης του δημάρχου, που είπε ότι υπάρχουν βάσιμες ελπίδες, ο δήμος και οι πολίτες να αποφύγουν την πληρωμή αυτής της οφειλής.

Η διαφωνία εκφράστηκε, όταν μετά την τοποθέτηση του δημάρχου το λόγο πήρε ο Μιχάλης Χαλκίδης και εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι τα χρήματα αυτά θα πληρωθούν από τους πολίτες και το δήμο, διότι όπως είπε αφορά ΦΠΑ που  έχει εισπραχθεί (από τους ιδιώτες που είχαν συμπράξει στην κοινοπραξία που τότε είχε συσταθεί σε συνεργασία με τον Δήμο).

Μετά την τοποθέτηση αυτή ο κύριος  Πανταζόπουλος πήρε το λόγο και είπε ότι συμφωνεί με την άποψή του κυρίου Χαλκίδη και διαφωνεί με τον Δήμαρχο.

Τέλος η απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία για την τελική αμοιβή του δικηγόρου ήταν η εξής. Στην περίπτωση που κερδηθεί η υπόθεση η αμοιβή του να είναι στις 19 915 χιλιάδες ευρώ. Εάν  δεν κερδηθεί η αμοιβή του να είναι 12.000 συν ΦΠΑ.

Δείτε την τοποθέτηση του κυρίου Πανταζοπούλου 5′ λεπτά πριν το τέλος του βίντεο

https://www.facebook.com/avenafm977/videos/10216013182874247/?t=369

Comment here