ΗΜΑΘΙΑΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι”Θεατρομπόμπιρες” και η σχολή εικαστικών El Greco ζωντάνεψαν το παραμύθι  “Τριγωνοψαρούλη” το Σάββατο 22/2. (Βίντεο-φώτο)

Οι”Θεατρομπόμπιρες” και η σχολή εικαστικών El Greco ζωντάνεψαν το παραμύθι  “Τριγωνοψαρούλη” το Σάββατο 22/2. (Βίντεο-φώτο)

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 19:30 το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας συνάντησε τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο, ο οποίος παρουσίασε το παραμύθι των παραμυθιών του “Τριγωνοψαρούλη” σε ένα εργαστήρι παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Την εκδήλωση εμπλούτισαν οι “Θεατρομπόμπιρες” της Κορίνας Εσερμπόγλου, οι οποίοι ταξίδεψαν τις ιστορίες των βιβλίων αλλά και η σχολή εικαστικών, της Ναυσικάς Ρηγοπούλου και της Ερυφίλης  Γούργου , που με  έργα που ετοίμασαν τα παιδιά βασισμένα στον ήρωα του Τριγωνοψαρούλη έδωσαν τη δική τους πινελιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αλεξάνδρειας και ο κόσμος εκδήλωσε έντονα το ενδιαφέρον του αποδεικνύοντας το με την παρουσία του. Τα παιδιά επίσης, που παρευρέθηκαν έμειναν καταενθουσιασμένα.

Στο τέλος δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους.

Η κάμερα του AVENA FM 7,7-AVENA.GR ήταν εκεί.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.

 

 

 

Απάντηση