ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μία ακαταλαβίστικη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη ”αξίζουμε καλύτερα”Δείτε την ανακοίνωση και ενημερώστε και εμάς για το τι θέλουνε να μας πούνε

Μία ακαταλαβίστικη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη ”αξίζουμε καλύτερα” για να ενημερώσει τους πολίτες… Για το αυτονόητο.

Προφανώς δεν έχουν καταλάβει ότι το 49,9% του αλεξανδρινού λαού τους ψήφισε.

Δείτε την ανακοίνωση και ενημερώστε και εμάς για το τι θέλουνε να μας πούνε

Με την παραίτηση του Κώστα Ναλμπάντη μεταβλήθηκε η σύνθεση της παράταξής μας.  Σεβόμενοι απόλυτα την απόφασή του, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που απορρέουν από αυτή.

Ως Δημοτική Παράταξη συνεχίζουμε σαν ομάδα, ενωμένοι για να υπηρετήσουμε ένα Δήμο που σέβεται τον πολίτη και τις ανάγκες του.  Για να υπηρετήσουμε έναν ενιαίο Δήμο που παρά τις ιδιαιτερότητές του, αφουγκράζεται τα προβλήματα κάθε χωριού, κάθε γειτονιάς, κάθε δημότη, έτσι όπως υποσχεθήκαμε και προεκλογικά.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ένας ευέλικτος φορέας, που θα βρίσκεται σε καθημερινή και άμεση επαφή με το δημότη και τα προβλήματά του.  Κάθε πολίτης του Δήμου μας έχει το δικαίωμα να ενημερώνεται για την πραγματική και λειτουργική σύνθεση του συνόλου των όσων γίνονται μέσα και έξω απ’ τα Δημοτικά Συμβούλια.

Για όλα τα παραπάνω η αντιπολίτευσή μας θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένη, προγραμματική, σκληρή όπου χρειαστεί, με επιχειρήματα και με ευθύνη προς τους δημότες.  Θα είναι μια αντιπολίτευση με εποικοδομητική κριτική, που σκοπό θα έχει να προφυλάξει τη λειτουργία του Δήμου στο βαθμό που μπορεί, από λάθη που στοίχισαν στο παρελθόν και θα ξαναστοιχίσουν στο μέλλον.

Η παράταξη «Αξίζουμε Καλύτερα» είναι εδώ.  Συνεχίζει ενωμένη με όραμα για το Δήμο μας, με ήθος και αξίες, υπερασπίζοντας, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις, το δημόσιο συμφέρον, τη διαφάνεια, την ισονομία και τη νομιμότητα.

 

Για τη Δημοτική Παράταξη

Ο επικεφαλής

Ιωάννης Κιρκιλιαννίδης

Απάντηση