ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας:Δεν αποδεχόμαστε περικοπές και  αποζημίωση σε δόσεις.

Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας:Δεν αποδεχόμαστε περικοπές και  αποζημίωση σε δόσεις.

Με μεγάλη μας έκπληξη και θυμό διαβάσαμε στην χθεσινή δημοσίευση του «AγρoTυπου» από τον έγκριτο δημοσιογράφο Σταύρο Παϊσιάδη την παρακάτω είδηση

«Μειώθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του ΕΛΓΑ η πρώτη δόση των αποζημιώσεων, η οποία από το 70% που ήταν φτάνει τώρα στo 65%. Αυτό επιβεβαίωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Χρήστος Γιαννακάκης, μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού.

Επίσης ο κ. Γιαννακάκης ξεκαθάρισε στον ΑγροΤύπο ότι δεν εκπροσωπεί τους αγρότες (όπως εκ παραδρομής ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος) αλλά το ΥπΑΑΤ. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εκπρόσωπος των αγροτών στη διοίκηση του ΕΛΓΑ ελπίζουμε μετά την κατάθεση την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους συνεταιρισμούς και τον αγροτικό συνδικαλισμό να αλλάξει η σύνθεση και να υπάρξει εκπροσώπηση των αγροτών, οι οποίοι σηκώνουν και όλο το βάρος της χρηματοδότησης του Οργανισμού με την πληρωμή εισφορών».

Σαν Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας δεν αποδεχόμαστε περικοπές και  αποζημίωση σε δόσεις.

Διεκδικούμε και απαιτούμε το 100% των αποζημιώσεων άμεσα και χωρίς καμμία καθυστέρηση. Όπως ακριβώς και ο ΕΛΓΑ απαιτεί το σύνολο των ασφαλίστρων εφ άπαξ από τους ασφαλισμένους αγρότες.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Γ.Β.

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Χαλκίδης

Απάντηση