ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τον δήμο Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4/2 ο Υφυπουργός Μακεδονίας-θράκης και Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου.(Βίντεο)

Τον δήμο Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4/2 ο Υφυπουργός Μακεδονίας-θράκης και Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου.

Τον δήμο Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4/2 ο Υφυπουργός Μακεδονίας-θράκης και Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου.Τον Υπουργό συνόδευε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.

Τον Υπουργό υποδέχτηκε στο δημαρχείο του δήμου ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης και στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με την συμμετοχή της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου,των αντιδημάρχων και του αντιπεριφερειάρχη

Στη συνέχεια ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υφυπουργό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος έχοντας μία λίστα 11 σημείων,με κυριότερα της καθαριότητας, της λειτουργίας σταθμού μεταφόρτωσης, έλλειψης προσωπικού και κινητικότητας,η δυνατότητα εκπόνησις μελετών από εξωτερικά γραφεία και το πρόβλημα της λειτουργίας του ζαχάρεως Πλατέος.

Ο υπουργός άκουσέ με προσοχή τον Δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι τα θέματα αυτά στο μετρό των αρμοδιοτήτων του και δυνατοτήτων του θα τα προωθήσει στα αρμόδια υπουργεία.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Απάντηση