ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με εκθέτες από την Ημαθία συναντήθηκε στην AGROTICA η Φρόσω Καρασαρλίδου – Παρούσα και στην αγροτική Ημερίδα των Τρικάλων

Παρούσα και φέτος, στην 28η AGROTICA, η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου, επισκέφθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, εκθεσιακούς χώρους  ημαθιώτικων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα καθώς και παραγωγούς φυτών,  συναντήθηκε  με αγρότες και ενημερώθηκε για την δυναμική παρουσία τους  στη Έκθεση, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς αντίληψης που διέπει πλέον αρκετές επιχειρήσεις του Νομού, οι οποίες  ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και τα υψηλά στάνταρ της παγκόσμιας Αγοράς.

Η κα Καρασαρλίδου, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τα εκθεσιακά περίπτερα των  VITRO HELLAS S.A., Φυτώρια Μίλης (Μονόσπιτα), Φυτώριο Αμπέλου Ταραλάς (Αγ. Βαρβάρα), ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., κ.α. και συνομίλησε με τους υπεύθυνους.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η βουλευτής της Ημαθίας συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην  Ημερίδα για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Αγροτική Πολιτική που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα Ημαθίας. Στον χαιρετισμό της η κα Καρασαρλίδου τόνισε τον πολλαπλό ρόλο του σημερινού αγρότη, που λειτουργεί και ως εργάτης και ως επιχειρηματίας και για τον λόγο αυτό  είναι αναγκαία η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτισή του, σε τεχνογνωσία και καινοτόμες ιδέες που  μπορούν να δώσουν προοπτικές οικονομικής ανάτασης στην χώρα και στην αγροτική Ημαθία.

Απάντηση