ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τράπηκε σε Φυγή ο Μάκης Βορίδης από τη Σύσκεψη με τους αγρότες όταν εμφανίστηκαν 25 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έξω από το χώρο για να διαμαρτυρηθούν.(Βίντεο)

Τράπηκε σε Φυγή ο Μάκης Βορίδης από τη Σύσκεψη με τους αγρότες όταν εμφανίστηκαν 25 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έξω από το χώρο για να διαμαρτυρηθούν.

Απογοήτευση προκάλεσε στους αγρότες η Φυγή του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Μάκη Βορίδη,από την σύσκεψη που είχε μαζί τους στο Επιμελητήριο Ημαθίας.

Αιτία οι 25 με 30 περίπου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν έξω από τον  χώρο της σύσκεψης για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες μετά την εισήγηση της επιτροπής για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Μάλιστα οι αγρότες του εγγυήθηκαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάτι να του συμβεί.Ο υπουργός όμως δήλωνε ότι κινείτε βάση σχεδίου και αποχώρησε,αφού πρώτα ο υπεύθυνος ασφαλείας του, του είπε παρουσία του κόσμου, ότι είναι έτοιμοι ακόμη και για σύγκρουση αν ο ίδιος έδινε εντολή.

Τελικά ο υπουργός έφυγε και η εντύπωση που έμεινε στους αγρότες είναι ότι η αιτία της φυγής ήταν προσχηματική.Δεδομένου ότι ο αριθμός των φιλάθλων ήταν μικρός και όπως έδειχναν τα πράγματα δεν φαινόταν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε βίαιες πράξεις, άλλωστε μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν από τον χώρο και έκαναν μία μικρή πορεία στην Μητροπόλεως φωνάζοντας συνθήματα και πάλι εναντίον της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υπουργός όμως είχε φύγει.

Να θυμίσουμε ότι η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη να γίνει την προηγούμενη Παρασκευή 24/1.Λόγω όμως της ονομαστικής ψηφοφορίας που θα πραγματοποιούνταν στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, ο υπουργός την ακύρωσε.

Μένει να δούμε πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί.

Απάντηση